E ErdemKSP Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #1 Bu turnuvaya nasıl katılabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2021
ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #2 "Bir Şövalyenin Öyküleri" görevi aracılığıyla katılabilirsiniz.
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 26 Mart 2021 #3 ekstremum nokta dedi: "Bir Şövalyenin Öyküleri" görevi aracılığıyla katılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pp'sinin hakkını veren bir Witcher oyuncusu sonunda
ekstremum nokta dedi: "Bir Şövalyenin Öyküleri" görevi aracılığıyla katılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Pp'sinin hakkını veren bir Witcher oyuncusu sonunda
E ErdemKSP Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #4 ekstremum nokta dedi: "Bir şövalyenin öyküleri" görevi aracılığıyla katılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O görev bende yok nereden alabilirim?
ekstremum nokta dedi: "Bir şövalyenin öyküleri" görevi aracılığıyla katılabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O görev bende yok nereden alabilirim?
ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #5 ErdemKSP dedi: O görev bende yok nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Blood and Wine DLC'sine başladıktan sonra Şayelmar'la kapıştıktan sonra bir şövalye sizi çağırıyor. Görevi öyle alabilirsiniz.
ErdemKSP dedi: O görev bende yok nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Blood and Wine DLC'sine başladıktan sonra Şayelmar'la kapıştıktan sonra bir şövalye sizi çağırıyor. Görevi öyle alabilirsiniz.
E ErdemKSP Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #6 ekstremum nokta dedi: Blood and Wine DLC'sine başladıktan sonra Şayelmar'la kapıştıktan sonra bir şövalye sizi çağırıyor. Görevi öyle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben DLC yi bitirdim katılma şansım bitti o zaman dimi
ekstremum nokta dedi: Blood and Wine DLC'sine başladıktan sonra Şayelmar'la kapıştıktan sonra bir şövalye sizi çağırıyor. Görevi öyle alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben DLC yi bitirdim katılma şansım bitti o zaman dimi
ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2021 #7 ErdemKSP dedi: Ben DLC yi bitirdim katılma şansım bitti o zaman dimi Genişletmek için tıkla... DLC'ye başladıysanız o görevi almama şansınız yok hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakın bu videoda, Guillaume sizinle konuşmak istediğini söylüyor. Burdan sonra görev geliyor zaten.
ErdemKSP dedi: Ben DLC yi bitirdim katılma şansım bitti o zaman dimi Genişletmek için tıkla... DLC'ye başladıysanız o görevi almama şansınız yok hocam. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bakın bu videoda, Guillaume sizinle konuşmak istediğini söylüyor. Burdan sonra görev geliyor zaten.