XSamet06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 1.091 Çözümler 9 Yer Skellige 1 Temmuz 2020 #1 Witcher 3 Ultra'da oynuyorum ama grafikler kötü gibi. Anlayamadım en düşükte oynarken bile daha iyiydi. Çözümünü bilen var mı?
Witcher 3 Ultra'da oynuyorum ama grafikler kötü gibi. Anlayamadım en düşükte oynarken bile daha iyiydi. Çözümünü bilen var mı?
Çözüm XSamet06 1 Temmuz 2020 KEKWpat.net dedi: AMD hiç kullanmadım, dolayısıyla ayarlarını pek bilmiyorum fakat küçük bir araştırma ile aynı noktaya ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam çözdüm. Ayarlarda keskinleştirme diye bir ayar var, onu kapattım oldu. Herkese teşekkürler.
KEKWpat.net dedi: AMD hiç kullanmadım, dolayısıyla ayarlarını pek bilmiyorum fakat küçük bir araştırma ile aynı noktaya ulaşabilirsiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam çözdüm. Ayarlarda keskinleştirme diye bir ayar var, onu kapattım oldu. Herkese teşekkürler.
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.222 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2020 #11 XSamet06 dedi: Tamam çözdüm. Ayarlarda keskinleştirme diye bir ayar var, onu kapattım oldu. Herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keskinleştirmenin azı karar, çoğu da elle çizim gibi yapıyor oyunu. Şikayet etmekte haklısınız . Artı 0 Eksi
XSamet06 dedi: Tamam çözdüm. Ayarlarda keskinleştirme diye bir ayar var, onu kapattım oldu. Herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Keskinleştirmenin azı karar, çoğu da elle çizim gibi yapıyor oyunu. Şikayet etmekte haklısınız .