Witcher 3 vahşi av görevi

Makaleler
2
Arkadaşlar bir sahire ile vahşi avı takip ettiğimiz bir görev var. Ciri'yi bulmak için gidiyoruz. Bir elf ile buluşması gerekiyor. Orada vahşi av ile kapışmamız gereken yerde yiyeceğim bitti. Oyunda yeni olduğum için pek bir şey bilmiyorum. Hep kalkan büyüsü ile vur kaç yapıyorum. Ama ölmüyor bir türlü. Sanırım oyunda konsol varmış ama ben açamıyorum çünkü GeForce NOW üzerinden oynuyorum oyunu. Önceki Save'me dönüm yiyecek depolasam ve son Save'me dönsem olur mu?

Öyle olmaz şimdiki Save'e geri döndüğünde yine gider yemekler, önceki Save'e geri dön gurme yeteneğni aç yemek toplamak için uğraşmazsın yediğin 1 yemeğin etkisi 20 dakika sürüyor.

Ben önüme gelen her yeri yağmalıyordum sende öyle yap ayrıca yeteneklerden gurme yeteneğini aç çok faydası oluyor.

Arkadaşlar bir sahire ile vahşi avı takip ettiğimiz bir görev var. Ciri'yi bulmak için gidiyoruz. Bir elf ile buluşması gerekiyor. Orada vahşi av ile kapışmamız gereken yerde yiyeceğim bitti. Oyunda yeni olduğum için pek bir şey bilmiyorum. Hep kalkan büyüsü ile vur kaç yapıyorum. Ama ölmüyor bir türlü. Sanırım oyunda konsol varmış ama ben açamıyorum çünkü GeForce NOW üzerinden oynuyorum oyunu. Önceki Save'me dönüm yiyecek depolasam ve son Save'me dönsem olur mu?
Fling trainer ile ölümsüzlük bas, yardır git.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı