O Omer5051 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 575 Çözümler 9 16 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar Belgeler'de Witcher 3'ün bu dosyasını değiştirmeyen biriniz bana bu dosyayı text halinde gönderebilir mi? İnternette indirecek bir yer bulamadım ve dosyayı silsem bile dosya tekrar bozuk olarak yükleniyor.
Arkadaşlar Belgeler'de Witcher 3'ün bu dosyasını değiştirmeyen biriniz bana bu dosyayı text halinde gönderebilir mi? İnternette indirecek bir yer bulamadım ve dosyayı silsem bile dosya tekrar bozuk olarak yükleniyor.
Çözüm SeyidFalan 16 Şubat 2021 user.settings Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Umarım iş görür İşe yaradı mı hocam?
user.settings Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Umarım iş görür İşe yaradı mı hocam?
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #2 user.settings Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Umarım iş görür İşe yaradı mı hocam? Son düzenleme: 16 Şubat 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
user.settings Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Umarım iş görür İşe yaradı mı hocam?
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 2 Nisan 2021 #3 SeyidFalan dedi: user.settings Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Umarım iş görür İşe yaradı mı hocam? Genişletmek için tıkla... Konuyu biraz başka yere taşıyorum kusura bakmayın. Hocam user.settings.bak dosyası var mı? Artı 0 Eksi
SeyidFalan dedi: user.settings Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Umarım iş görür İşe yaradı mı hocam? Genişletmek için tıkla... Konuyu biraz başka yere taşıyorum kusura bakmayın. Hocam user.settings.bak dosyası var mı?
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2021 #4 416227 dedi: Konuyu biraz başka yere taşıyorum kusura bakmayın. Hocam user.settings.bak dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma daha yeni gördüm. user.settings.bak Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Artı 0 Eksi
416227 dedi: Konuyu biraz başka yere taşıyorum kusura bakmayın. Hocam user.settings.bak dosyası var mı? Genişletmek için tıkla... Kusura bakma daha yeni gördüm. user.settings.bak Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr
4 416227 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.059 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Nisan 2021 #5 SeyidFalan dedi: Kusura bakma daha yeni gördüm. user.settings.bak Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Konu çözüldü ama teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
SeyidFalan dedi: Kusura bakma daha yeni gördüm. user.settings.bak Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Genişletmek için tıkla... Konu çözüldü ama teşekkür ederim.