Çözüldü Witcher 3 Velen'e gidemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serhat Sezgin1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna güncelleme geldikten sonra bir kere daha bitirmek istedim fakat ak bostandaki görevleri bitidikten sonra velene ışınlamam gerekiyor fakat yükleme ekrarında donuyor ve daha devam etmiyor. Soruyu burada arattım yeni save aç diyen vardı açtım bir kere daha ak bostandaki görevleri bitidikten sonra velene gitmem gerekiyordu ve aynı yere aynı şekilde tekrardan donma oluyor, bütün zamanım boşa gitti.

Çözüm
Arkadaşlar velenden yazıyorum :)
Önce dosyaları doğrulayıp 1 dosya sıkıntılı çıktığını öğrendim ve DLC'leri kapatıp tekrar yüklediğimde bir daha dosyaları doğruladım ve bir sıkıntı çıkmadı.
DLC'lerle alakalı bir sıkıntı ama nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum.
Eğer sizinde bu şekilde bir donma vs. şikayetiniz olursa DLC'leri silip tekrardan yüklemenizi tavsiye ederim.
Bu arada sizin sayenizde yapabildim çok teşekkür ederim herkese.
Henüz yeni bir yama olduğu için ufak tefek buglar olabilir. Cd projekt red zamanla düzeltecektir zaten ama ben güncelleme çıkmadan bir hafta kadar önce oyunu bitirmiştim ve güncelleme çıktığında hikayeyle uğraşmadan oynama imkanım oldu. Şöyle söyleyebilirim, yer yer bazı buglar sinir bozucu olabiliyor, özellikle at ile giderken at bir yere sıkışıp kalıyor ve hareket etmiyor örneğin. Bu gibi sorunlarla karşılaşılıyor. Oynarken senin sorununa benzer save sorunları ile pek fazla karşılaşmadım daha çok oynanışla ilgili sorunlar çıktı bende.

Zamanla Cd projekt hepsini düzeltecektir.

Artı -2 Eksi
Öncelikle mevcut ilerlemenizde hiç Velen'e gittiniz mi? Ak Bostan'da hikaye akışı sizi önce farklı bir haritaya gönderecek. Hikayeyi kendi deneyimlemek isteyenlerin tadı kaçmasın diye mesajımı sürprizbozana ekledim.

Ak Bostan'daki görevleri yaparken bir noktada Yennefer geliyor ve Vizima'ya gidiyoruz. Sonrasında Velen'e gidebiliyoruz. Grifin görevini yapmış olmanız gerekiyor.

Henüz yeni bir yama olduğu için ufak tefek buglar olabilir. Cd projekt red zamanla düzeltecektir zaten ama ben güncelleme çıkmadan bir hafta kadar önce oyunu bitirmiştim ve güncelleme çıktığında hikayeyle uğraşmadan oynama imkanım oldu. Şöyle söyleyebilirim, yer yer bazı buglar sinir bozucu olabiliyor, özellikle at ile giderken at bir yere sıkışıp kalıyor ve hareket etmiyor örneğin. Bu gibi sorunlarla karşılaşılıyor. Oynarken senin sorununa benzer save sorunları ile pek fazla karşılaşmadım daha çok oynanışla ilgili sorunlar çıktı bende.

Zamanla Cd projekt hepsini düzeltecektir.
Anladım bu ihtimali de düşünmüştüm fakat sizce de daha oyunun başı sayılan büyük bir bugun şu zamana kadar farkedilmemiş olması normal mi ?

Öncelikle mevcut ilerlemenizde hiç Velen'e gittiniz mi? Ak Bostan'da hikaye akışı sizi önce farklı bir haritaya gönderecek. Hikayeyi kendi deneyimlemek isteyenlerin tadı kaçmasın diye mesajımı sürprizbozana ekledim.

ak Bostan'daki görevleri yaparken bir noktada Yennefer geliyor ve Vizima'ya gidiyoruz. Sonrasında Velen'e gidebiliyoruz. Grifin görevini yapmış olmanız gerekiyor.

Hayır saraydan çıktıktan sonra zorunlu velene gitme yerindeyim daha gitmedim.Yaptım onların hepsini.

Nasıl donuyor anlamadım. Video atar mısınız?

Net bir donma anı yok yükleme ekranında donuyor yuvarlak dönmüyor ve başında 3 saat bekledim değişen bir şey yok.

Eski sürüme dönebilirsiniz. Sorunlar var yeni sürümde.

Tavsiye için teşekkürler fakat bu sürümü merak ettiğim için oynuyorum şu an zaten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı