Çözüldü Witcher 3 Velen'e gidemiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serhat Sezgin1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyuna güncelleme geldikten sonra bir kere daha bitirmek istedim fakat ak bostandaki görevleri bitidikten sonra velene ışınlamam gerekiyor fakat yükleme ekrarında donuyor ve daha devam etmiyor. Soruyu burada arattım yeni save aç diyen vardı açtım bir kere daha ak bostandaki görevleri bitidikten sonra velene gitmem gerekiyordu ve aynı yere aynı şekilde tekrardan donma oluyor, bütün zamanım boşa gitti.

Çözüm
Arkadaşlar velenden yazıyorum :)
Önce dosyaları doğrulayıp 1 dosya sıkıntılı çıktığını öğrendim ve DLC'leri kapatıp tekrar yüklediğimde bir daha dosyaları doğruladım ve bir sıkıntı çıkmadı.
DLC'lerle alakalı bir sıkıntı ama nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum.
Eğer sizinde bu şekilde bir donma vs. şikayetiniz olursa DLC'leri silip tekrardan yüklemenizi tavsiye ederim.
Bu arada sizin sayenizde yapabildim çok teşekkür ederim herkese.
Arkadaşlar velenden yazıyorum :)
Önce dosyaları doğrulayıp 1 dosya sıkıntılı çıktığını öğrendim ve DLC'leri kapatıp tekrar yüklediğimde bir daha dosyaları doğruladım ve bir sıkıntı çıkmadı.
DLC'lerle alakalı bir sıkıntı ama nasıl ve neden olduğunu bilmiyorum.
Eğer sizinde bu şekilde bir donma vs. şikayetiniz olursa DLC'leri silip tekrardan yüklemenizi tavsiye ederim.
Bu arada sizin sayenizde yapabildim çok teşekkür ederim herkese.

Çözüm
Çözüldüğüne sevindim hocam, aynı sorunu yaşayan insanlar için çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz. Geçmiş olsun

Arkadaşlar oyuna güncelleme geldikten sonra bir kere daha bitirmek istedim fakat ak bostandaki görevleri bitidikten sonra velene ışınlamam gerekiyor fakat yükleme ekrarında donuyor ve daha devam etmiyor. Soruyu burada arattım yeni save aç diyen vardı açtım bir kere daha ak bostandaki görevleri bitidikten sonra velene gitmem gerekiyordu ve aynı yere aynı şekilde tekrardan donma oluyor, bütün zamanım boşa gitti.
Hile kullanıyorsanız ondan da olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı