Karakter gelişiminde ve geliştirdiğimiz yeteneklerde nelere öncelik verdiniz? Ne önerirsiniz? (Ör: Kas hafızası, gündüz can yenileme, axii geliştirme vs.)
Axii'yi çok kullanırım. Özellikle de insanları kandıracağım zaman çok faydalı oluyor. Elf kılıçlarını biriktirip koleksiyon yapıyorum. Bu yüzden envanter kapasitesini artırdım. Ve saldırıya çok önem veriyorum. Anafor kabiliyeti, Witcher 3'te gördüğüm en iyi özellik olabilir. Sürekli onu kullanıyorum ve çok yararıma dokunuyor.
Hangi iksirleri hep cebinizde tuttunuz veya hangi yiyecek/içecek kombinasyonları vazgeçilmezinizdi?
Yıldırım, Kırlangıç, Kedi, Tir Na Lia, Alaca Baykuş, Garkolan Feromonlar ve Beyaz Bal'ı sürekli tutuyorum. Aşırı yardımları dokunuyor, sağ olsunlar
Yiyecek/içecek olarak ise börek veya su kullanıyorum. Kolayca bulunabiliyor
Ek olarak ise gittiğim yerlerden hep şarap alıyorum veya çalıyorum. Niye bilmiyorum
Özellikle bir okul teçhizatı mı kullanmalı, evet ise hangi okul, değil ise düşük seviyeden itibaren sürekli geliştirilebilir başka şeyler mi kullanmalı?
Evet, kesinlikle kullanılmalı. Oyuncuya çok fayda sağlıyor. Şuanda toplam 6 adet okulun teçhizatı var. Ben Kedi, Kurt, Ayı ve Griffin teçhizatlarına sahibim. Siz nasıl bir oynayış stiline sahipseniz, kullanacağınız Witcher teçhizatı da değişkenlik gösterir.
Çevik ve güçlü darbeler vurmak istiyorsanız Kedi, işaret ve iksire yönelik bir oyuncuysanız Griffin, dayanıklı olmayı ve kolay kolay ölmek istemeyen bir oyuncuysanız Ayı, kılıç güçlendirme ve bombalara yönelik bir oyuncuysanız Kurt okulu teçhizatını tercih edebilirsiniz. Ben Kedi, Ayı ve Griffin Okulu teçhizatlarını dönüşümlü olarak kullanıyorum. Kurt'u sevmiyorum.
Karakter gelişimi sayfasında en ince detay/göreve kadar yaparak veya bir yere kadar yaparak tüm kutuları tamamen sonuna kadar güçlendirebiliyor muyuz, deneyen var mı?
Maalesef slotlara bütün yetenekleri koyamadığımız için denemedim.
Arbalet tuttuğumuz cep kısmında neler tutmalı/neler önerirsiniz?
Meşale ve bombalar. Bir canavar inini patlatmak veya canavarları sersemletmek amacıyla bombalar iyi iş görüyor. Fazla bomba kullanan bir oyuncu olmadığım için 1-2 bomba tipi dışında bomba türüm yok.
Bunlar dışında önerebileceğiniz her şeye açığım. Teşekkürler
Oyunun hakkını vererek oyna. Başka bir söze gerek yok