Witcher 3 XP kasma teknikleri

Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu bitirmeme son 5 bölüm kaldı yaklaşık 5 saat 2 tane DLC var onları da bitireceğim fakat salak gibi yan görevsiz zınk diye ana hikayeden ilerledim ve hatam şimdi aklıma geldi. Yan görevler 50 60 veriyor haritadaki soru işaretlerini temizlesem bir 20 olur muyum? Bir de oyunu bitirenler zırh veya kılıç tavsiyeleri verir misiniz? Nasıi ilerliyim oyunda.

Arkadaşlar oyunu bitirmeme son 5 bölüm kaldı yaklaşık 5 saat 2 tane DLC var onları da bitireceğim fakat salak gibi yan görevsiz zınk diye ana hikayeden ilerledim ve hatam şimdi aklıma geldi. Yan görevler 50 60 veriyor haritadaki soru işaretlerini temizlesem bir 20 olur muyum? Bir de oyunu bitirenler zırh veya kılıç tavsiyeleri verir misiniz? Nasıi ilerliyim oyunda.
Valla hocam ben de sizin gibiydim. Full Ana hikayeden ilerledim. Geçen DLC'ler indirimdeydi alayım dedim. Sıfırdan başlangıç yapayım dedim. Hem hikayeyi de özlemiştim ve farklı seçenekler seçeyim dedim. Oyun sıkmıyor hala sarıyor. Şuan Yan görevleri yaparak ilerledim yan görevler baya zevkli bu arada. Haydut kampları, Canavar yuvaları, Hazineler çıkıyor karşınıza. Haydutları öldürüp düşen eşyaları satıp para da kasabilirsiniz.

Skellige'de tepegöz var. Onu öldür zamanı bir saat ileri al tekrar öldür böyle böyle kas. Bomba build'i ile çok güzel kasılıyor. Nette biraz araştırırsan bulabilirsin.
Bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buda Bomba buildi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı