Çözüldü Sürprizbozan Witcher 3 Yeneffer'i geri döndürmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben hem deniz fenerinde Triss'i sectim hem de son dilekde yenefferi sonra baktım ki bu oyunun sonunda ikisine de kavusamamaya neden oluyormus ve bir görevle kandiriyorlarmis. Bu olaydan sonra yeneffer geri dönüyor mu, eger dönmüyorsa bana gecmis görevleri degistirebilecegim bir mod gönderin. Oyunu boyle bitirmek istemiyorum. Böyle olacağıni bilmiyordum be ne saçma is.

Çözüm
İkisini de seçtiğin için hiçbiri dönmüyor ama kodlarla halledebiliyosun,
removefact(q309_triss_lover) Triss'le olan ilişkiyi kaldırır.
removefact(q309_triss_stayed) sahireleri kurtarma görevinden sonra Triss'in geralta dönmemesini sağlar.
addfact(sq202_yen_girlfriend)
addfact(q208_yen_lover) Bu iki komut Yennefer'la sevgili olmanı sağlar.
Hayır. Eski bir save dosyanız varsa ona geri dönün. Ancak o da çok eski olacağı için son saatlerde yaptığınız her şeyin çöpe gitmesi demek.

İkisini de seçtiğin için hiçbiri dönmüyor ama kodlarla halledebiliyosun,
removefact(q309_triss_lover) Triss'le olan ilişkiyi kaldırır.
removefact(q309_triss_stayed) sahireleri kurtarma görevinden sonra Triss'in geralta dönmemesini sağlar.
addfact(sq202_yen_girlfriend)
addfact(q208_yen_lover) Bu iki komut Yennefer'la sevgili olmanı sağlar.

Son düzenleme:
Çözüm
Hocam Witcher 3 save dosyalarını bayağı tutuyor diye biliyorum. Eski Save'e dönüp son kısımda (yanlış hatırlamıyorsam Geralt'ı yatağa bağlıyorlardı) o göreve geri dönüp ikisinden birisini seçebilirsiniz. Oyunun sonunda Yennefer veya Triss geri dönmüyor hayır.

Sağ olun hemen kodlari yazmaya çalışacağım.

Shote cok teşekkür ederim ama bir sorum olacak tam olarak nasıl yaziyorum yan yana mi bosluk birakarak mi satir satir ayri bir ornek verebilir misin?

Son düzenleme:
Kodları komut penceresine sırasıyla ve olduğu gibi, yani birleşik yazmanız lazım.
@Jackkk
Bir de oyunun neresindesiniz bilmiyorum ama Final Preperations (Son Hazırlıklar) görevinden önce veya görev sırasında Sahire Locası'yla görüşme öncesinde yazmanız lazım yoksa işe yaramaz.

Son düzenleme:
Sağ olun hemen kodlari yazmaya çalışacağım.

Shote cok teşekkür ederim ama bir sorum olacak tam olarak nasıl yaziyorum yan yana mi bosluk birakarak mi satir satir ayri bir ornek verebilir misin?

Hocam benim bildiğim hepsi aynı anda değil de teker teker yazmanız gerekiyor.
Kodu yapıştırın enter basın ondan sonra diğer kodu yazın.

Son hazirliklar gorevinden once teker teker bir o kodu bir bu kodu yazdim umarim olur olmazsa bir şey olmaz. Zaten yenefferi cok sevmiyorum kendini bir şey saniyor Triss de öyle. Geralt'i onlar kaybeder. Geralta kiz mi yok oyunun sonunda belki Triss'le ya da yenefferla mutlu bir son yasamaz belki ama illaki bir kiz gelir geralta evlenir mutlu bir hayat sürer. Bunun Witcher 4'Ü var 5'i var Triss'le yeneffer ayaklarini denk alsin ileride yalniz yaşayacak olan kisi Geralt degil onlar. Neyse ben de ne anlatiyorsam.

Oyunu bitirdim ve komutlar ise yaradi harbiden yenefferla bitirdim oyunu.

Son düzenleme:
Hocam komutları yazdığım yanıtı çözüm olarak işaretler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…