2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 18 Temmuz 2021 #1 Yeni oyun kısmında bana hiçbir şey sormuyor DLC ile oynamaya çalışmıyorum ne hazine ne yan görev ne de ana görevler kaldı. Yeni oyun+ yok.
Yeni oyun kısmında bana hiçbir şey sormuyor DLC ile oynamaya çalışmıyorum ne hazine ne yan görev ne de ana görevler kaldı. Yeni oyun+ yok.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.830 Makaleler 13 Çözümler 35 23 Temmuz 2021 #11 277015 dedi: video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Orada sorması lazım ama sormuyor. Birazdan oyuna girince tekrar söylerim. Artı 0 Eksi
277015 dedi: video. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Orada sorması lazım ama sormuyor. Birazdan oyuna girince tekrar söylerim.