D derbeder55 Centipat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 64 1 Şubat 2020 #1 Sürprizbozan: Witcher 3 Spoiler Yennefer ve Triss'i aynı anda idare etmeye çalıştım. Şimdi ikisi de bana şaka yaparak terk etti. İleride aramı herhangi biriyle düzeltme imkanım var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2020
Sürprizbozan: Witcher 3 Spoiler Yennefer ve Triss'i aynı anda idare etmeye çalıştım. Şimdi ikisi de bana şaka yaparak terk etti. İleride aramı herhangi biriyle düzeltme imkanım var mı ?
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 1 Şubat 2020 #2 Kelepçeli yatak sahnesinden bahsediyorsun sanırsam hatırlamıyorum ama düzelir herhalde
Hasan Gürlek Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Kasım 2017 Mesajlar 1.495 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #3 Benim bildiğim düzelmiyor. Sürprizbozan: Spoiler Tekrar geri seninle olmuyorlar sevgili olarak
cihankurtulusov Kilopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 373 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2020 #4 Malesef kardeşim sap gibi kaldın. Dandelion'la idare edersin artık .
lawlaw Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #5 Arayı düzeltmeyi bırak konuşmaya çalıştığın da bile ters cevaplar veriyorlar. Zoltan diye bir ablamız var bir de onda dene şansını.
Arayı düzeltmeyi bırak konuşmaya çalıştığın da bile ters cevaplar veriyorlar. Zoltan diye bir ablamız var bir de onda dene şansını.
Berkay İçöz Hectopat Katılım 13 Haziran 2015 Mesajlar 971 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #6 Yok. Ben en başından Yennefer ile birlikteydim ne Keira Metz'e, ne Triss'e, ne de başkasına yanaştım. Oyunu ikinci kez dün gece bitirdim. Hearts of Stone'da Shani'ye yanaşırım belki. E bu kadar sadakat yeter, değil mi?
Yok. Ben en başından Yennefer ile birlikteydim ne Keira Metz'e, ne Triss'e, ne de başkasına yanaştım. Oyunu ikinci kez dün gece bitirdim. Hearts of Stone'da Shani'ye yanaşırım belki. E bu kadar sadakat yeter, değil mi?
lawlaw Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2020 #7 Berkay İçöz dedi: Yok. Ben en başından Yennefer ile birlikteydim ne Keira Metz'e, ne Triss'e, ne de başkasına yanaştım. Oyunu ikinci kez dün gece bitirdim. Hearts of Stone'da Shani'ye yanaşırım belki. E bu kadar sadakat yeter, değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben de Yennefer için ölürüm de seninki de bir garip sadakatmiş. Oyunun imkan verdiği herkesle ilişkiye girdim. En büyük pişmanlığım Anna Henrietta.
Berkay İçöz dedi: Yok. Ben en başından Yennefer ile birlikteydim ne Keira Metz'e, ne Triss'e, ne de başkasına yanaştım. Oyunu ikinci kez dün gece bitirdim. Hearts of Stone'da Shani'ye yanaşırım belki. E bu kadar sadakat yeter, değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben de Yennefer için ölürüm de seninki de bir garip sadakatmiş. Oyunun imkan verdiği herkesle ilişkiye girdim. En büyük pişmanlığım Anna Henrietta.