Witcher 3 - Yennefer vs Triss

Yennefer Vs Triss

• Oy verenlerin toplamı
    33
Yer
Mère-Lachaiselongue Cemetery
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. Aynı konuyu bir kere daha açmıştım ama anket eklemeyi unutmuştum. Kimin kimi seçtiği pek anlaşılmamıştı maalesef ve konu biraz Cyberpunk 2077'ye doğru kaymıştı. Çok büyük ilgi olmuştu ama anket yoktu. Bu sefer ise anket ile yapmak istiyorum.

the-witcher-3-wild-hunt-yennefer-triss-merigold-geralt-of-rivia-astor-alexander-hd-wallpaper-p...jpg

Soru basit; Yennefer mı? Triss mi?

Merhabalar arkadaşlar. Aynı konuyu bir kere daha açmıştım ama anket eklemeyi unutmuştum. Kimin kimi seçtiği pek anlaşılmamıştı maalesef ve konu biraz Cyberpunk 2077'ye doğru kaymıştı. Çok büyük ilgi olmuştu ama anket yoktu. Bu sefer ise anket ile yapmak istiyorum.

Eki Görüntüle 786634

Soru basit; Yennefer mı? Triss mi?
Oyunu İki kere oynadım ve tekrardan bitirdim farklı seçimler ile. Yennefer çok çok nazlı. Düzüşmek için her türlü iltifatı yapıyorum. Yok Geralt akşama kadar iltifat edeceksin heralde. Triss ise cana yakın ne istersen yapıyor. Triss'i gemiyle göndermezsen güzel şeyler oluyor. :D

Ben direk söyleyeyim kimin "ilginç" ara sahne sayısı ve o esnadaki "performansı" daha iyi ise onu seçin ki bence tartışmaya çok açık bir konu bu, ama hikaye açısından bakarsak sanki Yeneffer daha bir oturaklı olur. Ama bana sorarsanız ilk konu daha önemli ve onun şampiyonu benim için Triss.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı