Witcher 3 Yennefer'ın tribi

100'lü yaşlarında ama pek olgunlaşamamış bir ablamız benim gözümde.
NE!! Yen 100'lü yaşlarında mı?

O değil de ben oyunu Triss ile bitirdim. Sırf Yen'e gıcık olduğum için üzerine gittim ve portaldan uçtum. Karşılıklı birbirimizden nefret ettik. Bir de kaleye ilk geldiğimizde Triss'in geldiğini görünce boynumuza sarılıp öpüyordu. İlkokul 2. sınıf kız tripleri gibi.

Ben de pek sevmiyorum, oyunlarda da olmasa daha iyiydi sanki. Ancak o olmadan da Vahşi Av hikayesinin bir parçası eksik kalıyor.
Kitlesi çok büyük, oyunlarda olmasa büyük ihtimalle CDPR bu zamanlara kadar tutunamazdı. Sizin de dediğiniz gibi hikaye içerisinde de bir boşluk olurdu. Böylesi iyi bence. Tabii Triss'e yapılan ayıp hiçbir zaman unutulmayacak. Kovir DLC'si nerede be CDPR

Yennefer Geralt'tan yaş olarak daha büyük.
Bu bilgiler sanırım oyunda yok veya ben göremedim. Kitaplarda bu tip detaylara daha çok yer veriliyor sanırım.

Bu bilgiler sanırım oyunda yok veya ben göremedim. Kitaplarda bu tip detaylara daha çok yer veriliyor sanırım.
Evet, yok. Mesela Yennefer'ın sakat ve çirkin olarak doğduğu, ancak büyü sayesinde doğurganlığını yitirerek kendisini güzelleştirmesi de yok kitaplarda ve Netflix dizisinde var bu bilgi.

Evet, yok. Mesela Yennefer'ın sakat ve çirkin olarak doğduğu, ancak büyü sayesinde doğurganlığını yitirerek kendisini güzelleştirmesi de yok kitaplarda ve Netflix dizisinde var bu bilgi.
Netflix dizisindekiyle oyundakinin dış görünüş olarak gram benzerliği yok ama keşke daha güzel birisini bulsalarmış triss de aynı

Netflix dizisindekiyle oyundakinin dış görünüş olarak gram benzerliği yok ama keşke daha güzel birisini bulsalarmış Triss de aynı.

Yennefer'de en azından renkler tutuyordu be hocam. Baksanıza Triss'in haline. Kitaplarda kestane-kızıl renkleri arasında saçları, mavi gözleri var Triss'in. Yaşı hiçbir zaman söylenmiyor, ama evrendeki sahirelerin en gençlerinden olduğunu biliyoruz. Netflix Triss'i ise farklı bir dünya. Aynı şekilde Fringilla Vigo'da. Kadını siyahi yapmışlar Kitapların sonlarına doğru Triss saçlarının rengini değiştiriyor da olabilir tam olarak bilmiyorum, Sapkowski çeviri hatası olduğunu söylemişti kestane olarak yazılmasının, kitap sonlarına doğru alev kırmızısı gibi bahsediliyordu sanırsam.

Oyunu Yennefer'la bitirdiğim de aşırı üzülmüştüm Triss'le olmadığım için, Yennefer'ın tribi çocuk tribi gibi, Triss ise gözleriyle hüznünü anlatabilen bir kadın.

Netflix dizisindekiyle oyundakinin dış görünüş olarak gram benzerliği yok ama keşke daha güzel birisini bulsalarmış triss de aynı
Yennefer'dan bahsediyorsan ayıp ediyorsun hocam. Dudak yapısı, dış görünüşü, gözleri falan Yen'i andırıyor bir hayli. Bence iyi bir seçim. Triss konusunda ise diyecek bir şey yok zaten, berbat.

100 yaşında olmasını kitaplardan biliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…