Witcher 3 zırh ve silah geliştirme

gladioaze

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Witcher 3-e yeni başladım, 18 seviyeyim. DLC-ler de ekli. Sorum zırh ve kılıçlarla ilgili. Mesela bende ay kılıcı ve aerondight var ama düşük seviyedeyken aldığım için silahların hasarı az. Ve ya 3 rün yuvası olan zırhlarımı kullanmak istiyorum (direnç yüzdeleri iyi) ama zırh gücü az. Ben seviye atladıkca hepsi zayıf kalıyor levelime göre. Bunları levelime uygunlaştırabilir miyim? Ve ya level arttıkça kendini geliştiren itemler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 2. DLC ile gelen bir silah bu dediğinizi yapabiliyor.
PC de oynuyorsanız modlayarak dediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Bunun dışında oyundaki zırh setlerinin(setlerin seviyeleri 14-40 arasında değişiyor) şemalarını bularak gerekli demircilerde "craft" edebilirsiniz.

Okulların zırhlarını kılıçlarını vs alıp geliştirebilirsiniz.Ztn oyun da hikaye akışıyla beraber hangi kılıcı zırhı vs alırsanız alın illa daha iyisi çıkıyor.

Dediğiniz silah hangisi hocam heart of stone dlcsindeki Everic'in verdiği palayımı söylediniz.

Dosya Ekleri

• The Witcher 3 14.03.2023 20_17_20.png
    1,6 MB · Görüntüleme: 544
Aerondight kılıcı sizin seviyenize göre güçleniyor, tabi bunu yapmak için fotoğraftaki gibi kılıcı 10 yük yapıp bir düşman öldürmeniz lazım.
Konu sahibi Aerondight'a sahip olduğu halde, bu silahtan bahsetmem benim hatam olmuş.

Anladım hocam teşekkürler bu kılıç Blood and Wine dlcsindemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…