XandX Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #1 Yen ile cine gidecegim fakat levele güvenemiyorum. Kaç level ideal sizce? Ona göre biraz daha kasilcam. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2022
Yen ile cine gidecegim fakat levele güvenemiyorum. Kaç level ideal sizce? Ona göre biraz daha kasilcam.
Arslonga Kilopat Katılım 4 Ağustos 2019 Mesajlar 563 2 Nisan 2022 #2 XandX dedi: Yen ile cine gidecegim fakat levele güvenemiyorum. Kaç level ideal sizce? Ona göre biraz daha kasilcam. Genişletmek için tıkla... Hocam görevlerin yanında level yazıyordu, hemen hemen oyunun istediği seviyelerde giderseniz sorun yaşamazsınız. Tabii ekipmanlarınız vs. önemli, ben bütün yan görevleri ve kontratları yaparak ilerlediğim için sorun yaşamadım.
XandX dedi: Yen ile cine gidecegim fakat levele güvenemiyorum. Kaç level ideal sizce? Ona göre biraz daha kasilcam. Genişletmek için tıkla... Hocam görevlerin yanında level yazıyordu, hemen hemen oyunun istediği seviyelerde giderseniz sorun yaşamazsınız. Tabii ekipmanlarınız vs. önemli, ben bütün yan görevleri ve kontratları yaparak ilerlediğim için sorun yaşamadım.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 2 Nisan 2022 #3 XandX dedi: Yen ile cine gidecegim fakat levele güvenemiyorum. Kaç level ideal sizce? Ona göre biraz daha kasilcam. Genişletmek için tıkla... Death March! mı oynuyorsun?
XandX dedi: Yen ile cine gidecegim fakat levele güvenemiyorum. Kaç level ideal sizce? Ona göre biraz daha kasilcam. Genişletmek için tıkla... Death March! mı oynuyorsun?
XandX Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #4 494722 dedi: Death March! mı oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır o kadar profesyonel değilim ne yazıkki
494722 dedi: Death March! mı oynuyorsun? Genişletmek için tıkla... Hayır o kadar profesyonel değilim ne yazıkki
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 2 Nisan 2022 #5 XandX dedi: Hayır o kadar profesyonel değilim ne yazıkki Genişletmek için tıkla... Gerek yok kasmaya o zaman Levelinde git kesersin.
XandX dedi: Hayır o kadar profesyonel değilim ne yazıkki Genişletmek için tıkla... Gerek yok kasmaya o zaman Levelinde git kesersin.