Sürprizbozan Witcher 3'de Sevgili Nasıl Yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaanxmia

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu bitirdim oyun sonuna kadar Triss'e hiç yakınlaşmadım, hep Yennefer'e yakınlaştım fakat oyun sonunda ne yazık ki kötü son oldu. Ben de seçtiğim kararlara bakarsak olmaması gerekiyor, Ciri öldü ben kurt adamı gördüm. Son koca karıyı öldürdükten sonra Kaer Morhen'de doğdum ancak ne Yennefer ne Triss ortada yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bittikten sonra bir daha karşılaşmıyoruz. Sanırım bir tek Blood and Wine DLC'sinde kimi seçtiysek onunla karşılaşıyoruz. Oyunu bir senedir oynuyorum, Hearts of Stone bitirmeyi başardım o DLC de de sevgili seçeneği var. Blood And Wine da bilmiyorum bakacagım

Oyunu bitirdiğinde Zoltan ile Dandelion dışında kimseyi göremezsin hangi karakter ile yakınlaştıysan sevgili olduysan Blood and Wine DLC sinde onu görüceksin.

Kanka yenefferda asıl etki eden olay cini bulduğunuzda hala seni seviyorum bi değişiklik olmadı demiş olman lazım trisslede birlikte olmaman gerekiyo ayrıca. Ciride ise muhtemel ağırlıklı olarak kötü sonları seçmişsin cirinin 3 farklı sonu var en kötüsüne gitmişsin. Ha ayrıca dlc yi bitirdiğinde yen i seçtiysen evinin bahçesinde şezlong gibi bişeyde uzanıyo oluyo

Oyunun ciri ile konuşma kısmı o kadar saçma ki doğrusunu yaptığını sanıyosun ama değil mesela kaer morhen savaşından sonra ciriyle kartopu oynaman gerekiyo alkol masasına oturtmaman lazım onun dışında sahirelerle görüşürken yanında girmemen gerekiyo imparatora götürüp götürmemek ciriyi öldürmez ama yinede sona etki ediyo avallach ın labaratuarına gittiğinde ciriyi durdurmayıp devam et demen lazım çıktığında beraber skjall mı ne biri var ona gitmen gerekiyo onun dışında varmı hatırlamıyorum ciri sonlarını baştan sona hazırlayan bi site görmüştüm istersen bakın internette

Son düzenleme:
Blood and wine dlcsini bitirdiniz mi hocam

Aslında burada önemli olan senin oyunu ve evreni kendi kararlarınla oynayıp kendi sonunu hazırlaman. Bu yüzden rehbelerden bakarak iyi sona ulaşayım buna ulaşayım çok mantıksız. Kendi tercihlerin seni nereye götürüyor ona bak.

Not : Yennefer'la ilgili olumsuz herhangi bir karar alma. Yennefer üzülmez, üzülemez, üzülmesi teklif edilemez. Yennefer kutsaldır.

Sevgili yapılmaz bam bam vuracaksın tuttuğuna. Bu arada spoiler olmasın diye kapalı söyleyeyim, blood and vine dlcsini oyna sorunun cevabını alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…