Witcher 3'e başlamalı mıyım?

Crakello

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3'ü indirdim. Bugün biraz girdim beni içine çeken bir yapısı var. Bu tür oyunları severim. Ama şu var ki başlayıp yarıda bırakmak istemiyorum. Önümüzdeki ara tatilde Witcher'ı bitirebilir miyim? Tahmini oynanış süresi nedir (yan görevler dahil)?

Son düzenleyen: Moderatör:
50 saat sürer Dlclerle oynarsan 100 saat. Dlcleri de oyna kesin. Hepsi ayrı bir oyun gibi adeta.

100 saat civarında bitirirsin. Bence hard modda oyna. Ayrıca oynamadan önce de bir kaç rehber okuyabilirsin.

DLC'leri oynama planın yoksa 60 saat. DLC'leride oynayacağım diyorsan 100 saat.

80-90 saat arası bitirirsin kasmadan zevkle oyna cok zorda oynayıp kendini oyundan sogutma güzel oyundur keyfini cıkar.

İlk 2 oyunu oynamadıysan hiç oynama. İlk oyundan başlamanı tavsiye ederim.

80-90 saat arası bitirirsin kasmadan zevkle oyna cok zorda oynayıp kendini oyundan sogutma güzel oyundur keyfini cıkar.
Asıl yüksek zorlukta oynarsa daha çok keyif alır. Normal zorlukta ne bir yağ ne de bir iksir kullanmanız gerekiyor. Dümdüz keserek devam ediyorsunuz. Oyunun combatı tekrar ediyor, bu hissi kırmak içinde en iyi şey üstte yazdığım yağ ve iksirler işte. Strateji katıyor oynanışa.

İlk 2 oyunu oynamadıysan hiç oynama. İlk oyundan başlamanı tavsiye ederim.

ilk 2 oyunu oynamaya gerek yok boşu boşuna arkadaşı oyundan soğutmayın

Direk 3 ten başlayabilirsiniz zaten ilk oyunu oynarsanız soğursunuz bence ikide pek güzel değil ( oynarsanız en fazla aa bu karakter şurda vardı felan dersiniz yani ötesi olmaz çok merak ediyorsanız hikayesini okuyun.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…