GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.638 Makaleler 5 Çözümler 37 30 Ağustos 2021 #11 Önceden bitirmediysen bitir bence güzel oyun. Ha yok baştan oynayacam diyorsan sıkılacaksin her türlü her oyun sıkar.
Önceden bitirmediysen bitir bence güzel oyun. Ha yok baştan oynayacam diyorsan sıkılacaksin her türlü her oyun sıkar.
RResul Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 111 31 Ağustos 2021 #12 Ama ben 1 ve 2'nin hikayesini izledim 3 kere baştan bir şey anlamadım nasıl olacak?
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 549 Çözümler 2 31 Ağustos 2021 #13 RResul dedi: Ama ben 1 ve 2'nin hikayesini izledim 3 kere baştan bir şey anlamadım nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Ben diğer oyunlardan haberim bile yoktu başladım, ilerledikçe daha çok sardı külliyattan okuyarak karakterleri ve canavarları çözdüm.
RResul dedi: Ama ben 1 ve 2'nin hikayesini izledim 3 kere baştan bir şey anlamadım nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Ben diğer oyunlardan haberim bile yoktu başladım, ilerledikçe daha çok sardı külliyattan okuyarak karakterleri ve canavarları çözdüm.
RResul Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 111 31 Ağustos 2021 #14 Işıklımışıklı dedi: Ben diğer oyunlardan haberim bile yoktu başladım, ilerledikçe daha çok sardı külliyattan okuyarak karakterleri ve canavarları çözdüm. Genişletmek için tıkla... Hocam külliyattan derken? Oyunun içinden mi?
Işıklımışıklı dedi: Ben diğer oyunlardan haberim bile yoktu başladım, ilerledikçe daha çok sardı külliyattan okuyarak karakterleri ve canavarları çözdüm. Genişletmek için tıkla... Hocam külliyattan derken? Oyunun içinden mi?
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 549 Çözümler 2 31 Ağustos 2021 #15 RResul dedi: Hocam külliyattan derken? Oyunun içinden mi? Genişletmek için tıkla... Evet karakterlerin geçmişi ve canavarlar hakkında bilgiler ve zayıflıkları yazıyor zaten bodoslama dalarsan canavarlara çok ölürsün.
RResul dedi: Hocam külliyattan derken? Oyunun içinden mi? Genişletmek için tıkla... Evet karakterlerin geçmişi ve canavarlar hakkında bilgiler ve zayıflıkları yazıyor zaten bodoslama dalarsan canavarlara çok ölürsün.
RResul Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 111 31 Ağustos 2021 #16 Işıklımışıklı dedi: Evet karakterlerin geçmişi ve canavarlar hakkında bilgiler ve zayıflıkları yazıyor zaten bodoslama dalarsan canavarlara çok ölürsün. Genişletmek için tıkla... Hmm. Anladım yardımcı olduğunuz için teşekkürler
Işıklımışıklı dedi: Evet karakterlerin geçmişi ve canavarlar hakkında bilgiler ve zayıflıkları yazıyor zaten bodoslama dalarsan canavarlara çok ölürsün. Genişletmek için tıkla... Hmm. Anladım yardımcı olduğunuz için teşekkürler