Witcher 3'e yeni başlayanlara tavsiyeler

249873

Kilopat
Arkadaşlar yeni başladım 3 4 gün oluyor. Çantam çöplük gibi bir sürü kitap ıvır zıvır doldu boşaltmak için neler yapmalıyım? Hiçbir itemler ne işe yarar bilmiyorum. Yiyecek erzağım Full ama çok az kullanıyorum. Şu an toplam 150'lik yerim ve Full.

Minik sorularım da olacaktı:
- İkincil görevler güzel exp veriyor mu?
- Karakter skillerini sizce nasıl vermeliyim?
- Simya çok önemli mi? Şu ana kadar hiç kullanmadım genelde otlarda çok eksiğim oluyor nereden bulurum bilmediğim için uğraşmıyorum.
- Mutejenleri nasıl elde ediyoruz yerden mi düşüyorlar?
- Oyunda çantamın içindeki minik kitapları okumalı mıyım yoksa okumadan direk çöpe mi atayım?
- Eşya satarken çok para cezası yiyoruz normal mi? Çantamda 100 para eden şeyi 10 paraya satıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkincil görevlerden bazıları güzel exp veriyor ve tavsiyem şu; kesinlikle ikincil görevlere de ilgi göster çünkü çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş ve sarıyor.
Karakter skilleri sana kalmış.
Simya önem vermemiştim ben ve gerekli görmemiştim tekrar oynasam tekrar önem vermem.
Mutajenleri hatırlamıyorum ancak çok işe yarıyorlar.
Minik kitrapları okumak sana kalmış ben bir süre sonra bakmamıştım, ancak bazıları tekrar lazım oldu.
Eşya satma olayı alıcıdan alıcıya değişiyor, farklı tüccarları deneyebilirsin.

Oyunu zor modda oynadım ve kesinlikle oynadığım en iyi oyun. Tadını çıkar. İyi oyunlar.

Para ve xp kazanmak için yan görevler ve sürekli görevleri yapmalısın. Her yaratığın belli zayıflıkları var. Onlara göre büyü rün silah falan ayarlayacaksın kendine.

-Oyunu efsane yapan bence yan görevler. Yan görevlere çok önem verin ve sohbetleri asla kaçırmayın. Güzel exp, para ve eşya da sağlıyor ayrıca.
-Ben açıkçası fiziksel hasar sevdiğim için kırmızıdan gitmiştim. Fakat büyü seviyorsan mavi ya da iksir odaklı oynayacaksan yeşilden devam et. Tamamen oyun tarzınla alakalı.
-Simyalar evet önemli. Özellikle oyunun ilerleyen dönemlerinde bayağı iş yapıyorlar. Yolda giderken gördüğün tüm otları toplamaya çalış. Orta ve ileri oyunda çok işine yarayacaklar.
-Mutejenler loot ile elde edilebiliyor. Zaten oyunun ana mantığı sağlam loot'a dayanıyor. Ayrıca gördüğün satıcılara da göz at. Varsa al.
-Okunabilen kitapları okuyabilirsin evet. Fakat fazlasını sat ya da ayrıştır. Ayrıştırınca deri parçası v.s. gibi ekipman yapmakta kullanabileceğin alt itemleri sağlıyorlar sana.
-Eşyaları uygun silahçılarıa, zırhçılara, kitaplara ve satıcılara sat. Her satacağın eşyanın ana satıcısını bul. Atıyorum bir kılıcı zırhçıya satarsan az para verirler.

Skill yükseltme yerinden envanter kapasitenizi arttırabilirsiniz veya gereksiz eşyalarınızı haritanın gerekli yerlerinde bulunan zulanıza koyabilirsiniz. (İstediğiniz zaman geri alabiliyorsunuz.)

1-Veriyor.
2-Tavsiyem Quen'e basmanız.
3-Değil. Oyunun verdiği görevler hariç hiç kullanmadım. Eksikliğini de hissetmedim.
4-Canavar kestikçe bulabilirsiniz.
5-Tamamen keyfinize bağlı, hoşunuza gidiyorsa okuyabilirsiniz. Okumasanız da pek bir şey kaçırmazsınız.
6-Eşyanın türüne göre farklı satıcılara satmalısınız. Bir kılıcı demirciye satmak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…