Jackkk
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben Witcher 3'ü bitirirken hem Triss'i hem de Yennefer'i secmistim ve oyunun sonunda bizi kandiriyorlarmis. Bu yüzden bende oyunu bitirmek istemedim Debug Console ile isi cözdüm bir de diger kodlara göz attim sonra unlockallachievement diye bir kod gördüm dedim. Yok ya o kadarini yapamaz dedim ama maalesef bütün basarimlari verdi bende mal gibi denedim ama ben kendi kendime kazandigim 24 basarimla cok mutluydum. Diger geriye kalan 58 basarim tamamen sahteydi bende böyle olmasini istemedim pişman olmustum. Sonra sam diye bir uygulama ile silebilicemi söylediler bende tamam dedim gittim sahte olan hepsini sildim cok mutluydum, rahatim. Sonra baktim basarimlar 24/78 gözüküyor ama bir basarima tıkladığımda ona sahip oldugumu gösteriyor. Yani basarima sahibim ama sadece sayilirken es geciyor yani.
Ama ben tamamen silmek istemistim datasina kadar silmek yani datasina kadar silebilecek bir uygulama bir şey var mi? Diger oyuncular bu basarimlari görebilir mi? Ve Steam basarim silme gibi bir özellik ekler mi ileriki zamanlarda?
Ama ben tamamen silmek istemistim datasina kadar silmek yani datasina kadar silebilecek bir uygulama bir şey var mi? Diger oyuncular bu basarimlari görebilir mi? Ve Steam basarim silme gibi bir özellik ekler mi ileriki zamanlarda?
Son düzenleyen: Moderatör: