Çözüldü Witcher 3'te başarımlar silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben Witcher 3'ü bitirirken hem Triss'i hem de Yennefer'i secmistim ve oyunun sonunda bizi kandiriyorlarmis. Bu yüzden bende oyunu bitirmek istemedim Debug Console ile isi cözdüm bir de diger kodlara göz attim sonra unlockallachievement diye bir kod gördüm dedim. Yok ya o kadarini yapamaz dedim ama maalesef bütün basarimlari verdi bende mal gibi denedim ama ben kendi kendime kazandigim 24 basarimla cok mutluydum. Diger geriye kalan 58 basarim tamamen sahteydi bende böyle olmasini istemedim pişman olmustum. Sonra sam diye bir uygulama ile silebilicemi söylediler bende tamam dedim gittim sahte olan hepsini sildim cok mutluydum, rahatim. Sonra baktim basarimlar 24/78 gözüküyor ama bir basarima tıkladığımda ona sahip oldugumu gösteriyor. Yani basarima sahibim ama sadece sayilirken es geciyor yani.
Ama ben tamamen silmek istemistim datasina kadar silmek yani datasina kadar silebilecek bir uygulama bir şey var mi? Diger oyuncular bu basarimlari görebilir mi? Ve Steam basarim silme gibi bir özellik ekler mi ileriki zamanlarda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonra baktim basarimlar 24/78 gözüküyor ama bir basarima tıkladığımda ona sahip oldugumu gösteriyor.

Burayı anlayamadım, başarıma tıklıyorum derken? Kilitlediğiniz başarım Steam hesabınızdan tamamen kaybolur, başkasına da gözükmez.

Ve Steam basarim silme gibi bir özellik ekler mi ileriki zamanlarda?

Hayır, böyle bir şey mümkün değil.

Burayı anlayamadım, başarıma tıklıyorum derken? Kilitlediğiniz başarım Steam hesabınızdan tamamen kaybolur, başkasına da gözükmez.

Hayır, böyle bir şey mümkün değil.

Witcher 3'te 78 basarim var bende 24 tane olanlar disinda hepsini sildim 78 basarimdan sadece 24 tanesinin bende oldugu göyüküyor ama kendimden sildigim bir tane basarima tıkladığımda yine bu basarima sahipsin diyor ve sildikleridmen hicbiri tamamen silinmedi hala görebiliyorum garip... Bir de Steam'in böyle bir özellik eklemesinin hiç mi imkani yok? %1 bile mi?

Witcher 3'te 78 basarim var bende 24 tane olanlar disinda hepsini sildim 78 basarimdan sadece 24 tanesinin bende oldugu göyüküyor ama kendimden sildigim bir tane basarima tıkladığımda yine bu basarima sahipsin diyor ve sildikleridmen hicbiri tamamen silinmedi hala görebiliyorum garip... Bir de Steam'in böyle bir özellik eklemesinin hiç mi imkani yok? %1 bile mi?

Profilinizi paylaşır mısınız? Kilitlediğiniz başarıma nasıl ve nereden tıklıyorsunuz bunu anlayamıyorum hala. Ayrıca evet, %1 imkanı bile yok zira bu mantıkla başarımların hiçbir anlamı kalmıyor.

Profilinizi paylaşır mısınız? Kilitlediğiniz başarıma nasıl ve nereden tıklıyorsunuz bunu anlayamıyorum hala. Ayrıca evet, %1 imkanı bile yok zira bu mantıkla başarımların hiçbir anlamı kalmıyor.

Elbette baska insanlar göremiyor benim basarimlarimi ama bende sildigim basarimlara hala sahipsin diyor. Baska insanlar göremiyor ama bende hala su saate aldin diyor.

Başarımların oyunun kütüphane sayfasından silinmemesinde bir problem yok zira oradaki bilgiler siz ilgili başarımları tekrar kazanana kadar güncellenmiyor.

Cok teşekkür ederim bir de ben bu unlockallachievement kodunu oyunu bitirmeden önce yazmistim oyunu bitirince gelen basarimida ayni saate aldigim icin onu da sildim ben bir daha oyunu bitirsem bana basarimi tekrardan verir mi? Yoksa öyle bir şey olmaz mi?

Cok teşekkür ederim bir de ben bu unlockallachievement kodunu oyunu bitirmeden önce yazmistim oyunu bitirince gelen basarimida ayni saate aldigim icin onu da sildim ben bir daha oyunu bitirsem bana basarimi tekrardan verir mi? Yoksa öyle bir şey olmaz mi?

Mantıken vermesi gerekiyor fakat oyun verilerine tüm başarımlar açıldı olarak geçtiği için tekrar verir mi bilemiyorum. Her ihtimale karşı yeni oyuna başlamadan önce oyunun Cloud'a kaydedilen save dosyalarını silip başlarsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı