Jackkk Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #1 Ben Witcher 3 oyununu keyifli keyifli oynarken bir anda can barim falan yok oldu, herkes Home butonu demis ama Home butonu sadece map'e yariyor, digerleri hala gözükmüyor.
Ben Witcher 3 oyununu keyifli keyifli oynarken bir anda can barim falan yok oldu, herkes Home butonu demis ama Home butonu sadece map'e yariyor, digerleri hala gözükmüyor.
KS KS Jackkk Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 164 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #11 GITTIM INPUTTLARI SILDIM PROFIL SETTINGSLERI SILDIM TEK GAME SAVE VE STEAM AUTOCLOUD KALDI GIRDIM YINE SILINIYO BU AYARLARI YAPANIN CENETTE YERI YOK Muratcaz dedi: Başka yere teleport atmayı denediniz mi? Velendeyseniz White Orchard'a gonuda deniyim... Genişletmek için tıkla... Muratcaz dedi: Başka yere teleport atmayı denediniz mi? Velendeyseniz White Orchard'a gonuda deniyim... Genişletmek için tıkla... Muratcaz dedi: Başka yere teleport atmayı denediniz mi? Velendeyseniz white Orchard'a gidin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Muratcaz dedi: Başka yere teleport atmayı denediniz mi? Velendeyseniz white Orchard'a gidin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor. Artı 0 Eksi
GITTIM INPUTTLARI SILDIM PROFIL SETTINGSLERI SILDIM TEK GAME SAVE VE STEAM AUTOCLOUD KALDI GIRDIM YINE SILINIYO BU AYARLARI YAPANIN CENETTE YERI YOK Muratcaz dedi: Başka yere teleport atmayı denediniz mi? Velendeyseniz White Orchard'a gonuda deniyim... Genişletmek için tıkla... Muratcaz dedi: Başka yere teleport atmayı denediniz mi? Velendeyseniz White Orchard'a gonuda deniyim... Genişletmek için tıkla... Muratcaz dedi: Başka yere teleport atmayı denediniz mi? Velendeyseniz white Orchard'a gidin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Muratcaz dedi: Başka yere teleport atmayı denediniz mi? Velendeyseniz white Orchard'a gidin. Genişletmek için tıkla... Olmuyor.