Witcher 3'te can nasıl doldurulur?

Daha fazla  
Yiyecek ve içecek bulamıyorum bazı forumlarda meditasyon yapın demişler fakat o da canımı doldurmuyor, ne yapmam gerekir?

Meditasyonla can doldurmak için oyunun kolay ve ya normal zorlukta olması gerekir, oyunu normal ve ya kolaya alıp meditasyon yap.

Rica ederim başka türlü can doldurmak için yemek yiyebilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başarım için en zorda oynuyorduysanız zorluğu düşürdüğünüz andan itibaren başarım iptal olmuştur, haberiniz olsun.

Onun dışında Ak Bostan ve Velen'de milletin evlerine girip Witcher Hisleri açarsanız sarı renkte parıldayan çoğu şeyden yemek çıkar. Yetenek ağacında Genel kısmında Gurme yeteneğini açıp boş bi' yetenek slotuna yerleştirirseniz yemekler 20 dakika boyunca can yenileme sağlar.
Ayrıca Kırlangıç ve Ak Raffard Özü iksirlerini de kullanabilirsiniz. Simya menüsünden eğer gerekli malzemeler varsa yapabilmeniz lazım.

Oyun çok kolay geldiği için en zora almıştım fakat hala kolay geliyor neyse.

Hocam dediğinizi yaptım bayağı bir eve girdim son durum böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (137).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 79
Yani, ben oyun başından beri her yerde milletin evlerine girip varını yoğunu topladığım için her zaman yemeğim vardı ve oyun boyunca yemek sıkıntısı çekmedim. Dediğim gibi yetenek ağacında Genel kısmından Gurme yeteneğini açarsanız yediğiniz - içtiğiniz herhangi bi' şey sizi 20 dakika idare eder.
@the world is yourss
Onun dışında savaşlarda aldığınız hasarı bir seferliğine engellemesi için düzenli olarak Quen kullanın, alacağınız hasar bi' nebze azalacağı için yemek kullanımını da azaltmış olursunuz.
Yemeklerin dışında Kırlangıç ve Ak Raffard Özü iksirleri de can yenilemeye yarıyor, dediğim gibi Simya menüsünden yapabilirseniz iyi olur. Kırlangıç formülü oyun başında verildiği için malzemeler varsa istediğiniz zaman yapabilmeniz lazım. Ak Raffard Özü yoksa önce rastgele ganimet olarak formülünü bulmanız lazım, haritada seviyeniz yettiğince soru işareti kovalarsanız bi' ara illa denk gelirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…