Çözüldü Steam Witcher 3'te DLC'li hesaba erişilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umudo36

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1660 SUPER, İ5 10400f
Witcher 3'ü Epic Games'te satın almıştım lakin Steam'de oynamak istediğim için yaz indirimlerinde satın aldım. Epic'te DLC'li versiyonu satın aldığım için CD project red hesabıma DLC'yi tanımladım ve Steam'de DLC'leri oynayabiliyordum. Oyunu yaklaşık 30 saat oynadıktan sonra bir süre oynayamadım ve oyunu tekrar yükleyip açtığım da DLC'leri tanımlamadı ve kayıtımı oynamak istideğimde DLC'lere sahip olmalısın diye uyarı verdi. DLC'ler neyse de 30 saatlik kaydıma ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Çözüm
Kaydı Epic Games hesabında bulunan Witcher 3 oyununa yükleyip oynayabilirsin. Steam'den aldıysan DLC yoksa hata vermesi normal gibi bir şey.
Kaydı Epic Games hesabında bulunan Witcher 3 oyununa yükleyip oynayabilirsin. Steam'den aldıysan DLC yoksa hata vermesi normal gibi bir şey.

Çözüm

Denedim işe yaradı teşekkürler tavsiye için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…