Witcher 3'te FPS nasıl arttırılır?

dwnoz

Centipat
Merhaba Witcher 3 oynuyorum. Ortalama 30-40 FPS alıyorum ama daha fazla FPS alıp akıcı oynamak istiyorum. Bildiğiniz FPS arttırmaya yarayan mod falan var mı veya tavsiyeniz? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam ya da GOG üzerinden oynuyorsan, 1.32 sürüme dönerek performans artışı sağlayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu moda göz atabilirsin. Denemedim, o yüzden ne kadar performans artışı sağlar bilmiyorum.
1.PNG

sağolun deneyeceğim
NVIDIA kullanıyorsanız reflex geciktirmeyi kapatabilirsiniz. AMD kullanıyorsanız onların da bu tür bir ayarı var onu kapatın.

teşekkürler

Steam ya da GOG üzerinden oynuyorsan, 1.32 sürüme dönerek performans artışı sağlayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu moda göz atabilirsin. Denemedim, o yüzden ne kadar performans artışı sağlar bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2380731

birşey soracağım next-genden orijinal oyuna geçersem ne gibi farklar oluyor? yani sadece grafiğimi etkiliyor

Bir şey soracağım Next-genden orijinal oyuna geçersem ne gibi farklar oluyor? Yani sadece grafiğimi etkiliyor.

Buradan detaylı bakabilirsin.

1.32 sürümünde +100 mod kurarak oynuyorum. Bu kadar fazla mod kurmama rağmen Next-gen güncellemesine göre daha iyi performans alıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı