Witcher 3'te gelişmek için tavsiyeler

Synioxq

Centipat
Daha fazla  
Oyuna yeni başladım şu an 7. seviyeyim ve Triss ile konuşmak için Novigrad'a geldim. XP veya para kazanabileceğim (özellikle XP) seviyeme uygun yan görevler, kontratlar mevcut mudur? Ayrıyeten bu seviyedeyken neler yapmam gerek ve nasıl kendimi geliştirebilirim oyunun gurmeleri yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Velen'de hiç takılmadınız mı, normalde Novigrad'a geldiğinizde en az bi' 10 küsür seviye olmanız lazım?

Üşenmezseniz önce Velen'e dönüp seviyenizin yettiği yan görev ve kontratları yapın isterseniz, oyun boyunca kontratları haritada sarı renkli kağıtla gösterilen ilan tablolarından alabilirsiniz.
Ayrıca haritadaki seviyenize uygun soru işaretlerini de kovalayabilirsiniz.

Onun dışında genel tavsiyeler:

Hepsine bakacağım.
Sıkılır ya da üşenirseniz Novigrad'ta hikayeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz bu arada. Seviyeden kaynaklı çok zorlanacağınız pek bi' şey olacağını sanmıyorum.
@Synioxq
En son Skellige'ye gitmeden önce Velen, Novigrad ve Oxenfurt çevresinde seviyenizin yettiğince haritadaki her şeyi yapmaya kasabilirsiniz. Skellige'ye 20 küsür seviye olarak gidebilirseniz en iyisi olur ama hikaye açısından zorunda değilsiniz tabii.

Son düzenleme:
Bir çığırtkan kontratı almıştım ona 10 kez öldükten sonra kontratlara küstüm. Teşekkür ederim hepsine bakacağım.

Bir çığırtkan kontratı almıştım ona 10 kez öldükten sonra kontratlara küstüm. teşekkür ederim hepsine bakacağım.

Oyunda kontrat ve görevlerin yanında seviye'ınız yetiyor mu gözüküyor. Ona göre yapın görevleri. Novigrad'da 7 seviye ile 50 kez de ölebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…