Witcher 3'te görev eşyası kullanılmıyor

Görev hakkında detaylar verseydin, hangi görev olduğunu bilsek iyi olurdu. Ben de bir çok yerde takıldım, YouTube'dan izleye izleye zar zor da olsa geçtim. Biraz sinirlerimi hoplatıyordu, umarım sende de aynı senaryo olmaz.

Görev hakkında detaylar verseydin, hangi görev olduğunu bilsek iyi olurdu. Ben de bir çok yerde takıldım, YouTube'dan izleye izleye zar zor da olsa geçtim. Biraz sinirlerimi hoplatıyordu, umarım sende de aynı senaryo olmaz.
Son sınav görevi benden de hamaili sumağın üstüne koymamı istiyor ama hamaili elime alamıyorum

Her görev eşyası kullanılabilir değil, hatta birkaçı dışında çoğu kullanılamıyor direkt.

Envanterde "Cepler" kısmına koyamıyorsanız istediğinizde kullanılabilen bi' şey değildir, uğraşmayın. Başka bi' olayı vardır, doğru yerde etkileşime geçerek kullanma gibi.
Cepler kısmına koyabildiklerinizi de yanlış hatırlamıyorsam klavyede varsayılan olarak Tab tuşuyla açılan yuvarlak menüden seçerek kullanabilmeniz lazım.

Son Sınav görevi benden Hamail'i sunağın üstüne koymamı istiyor ama Hamail'i elime alamıyorum.
Sunağın önündeyken ekranda etkileşim yazısı belirdiğinde etkileşim tuşuna basarak yapabilmeniz lazım, kullanmalık bi' olay yok. Yine de olmuyorsa sunağa biraz daha yakın durmayı, karakterin duruş açısını veya kamera açısını değiştirmeyi falan deneyin. @Morfiyuss

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı