Witcher 3'te hangi kılıcı almalıyım?

Topcuklu_Araba

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3'te normalde amacım gümüş kılcımı tamir ettirmekti, onarmak 91. ama onun yerine fıyatı biraz daha tuzlu bir kılıç buldum. 331. sizce ne yapmalıyım? Level 6'yım.

Dosya Ekleri

• 20220706_015739.jpg
    243,8 KB · Görüntüleme: 132
  • 20220706_015855.jpg
    337,3 KB · Görüntüleme: 133
Son düzenleyen: Moderatör:
Gven-nel gümüş kılıcı alın.

Sınıf ekipmanlarını kovalamaya bak derim. Eğer hızlı bir şekilde oynamak istiyorsan kedi okulundan başlayabilirsin toplamaya. Bu silahlar ne kadar hasarı fazla olsa da özelliği olmadığı için geri planda kalıyor.

Tamamdır herkrse teşekkür ediyorum.

Nasıl bulabilirim hocam oyuna kısmen yeni başladım da

Bu aşamada klıç almanızı tavsiye etmem. İlerleyince zaten daha iyilerini bedavaya bulabiliyorsunuz. Okulların özel ekipmanlarına da bakabilirsiniz.

Bu aşamada klıç almanızı tavsiye etmem. İlerleyince zaten daha iyilerini bedavaya bulabiliyorsunuz. Okulların özel ekipmanlarına da bakabilirsiniz.

Şu an kullanabileceğim gümüş kılıcım kırılmak üzere sizce hocam onu mu tamir ettirmeliyim?

Şu an kullanabileceğim gümüş kılıcım kırılmak üzere sizce hocam onu mu tamir ettirmeliyim?
Eğer para olarak zorlamicaksa Gven-nel alıp işinizi gördükten sonra satabilirsiniz. ? işaretlerine gidip oraları da lootlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…