Witcher 3'te hangi kılıcı almalıyım?

Oyunda eski bir Save'me girip baktım. Ihlamurvadisindeki hancı'da durum böyle;

Eki Görüntüle 1442785

Bende de 8'e satıyormuş hocam pardon sanırım hancıya gidersem aynı şekide satar, peki sizde diğer ıvır zıvırları kaça alıyor.

Yrden kullanıyorsanız gven-nel daha mantıklı. Ayrıca altta ünlem işaretli bir harita var ona da bakın isterseniz.

Hocam aslında yrden en az kullandığım diyebiliriz

Bende de 8'e satıyormuş hocam pardon sanırım hancıya gidersem aynı şekide satar, peki sizde diğer ıvır zıvırları kaça alıyor.

Hocam aslında yrden en az kullandığım diyebiliriz

Tabağı tanesi 2 Kron'dan alıyor. O zaman disglair daha mantıklı olur.

Tabağı tanesi 2 Kron'dan alıyor. O zaman disglair daha mantıklı olur.

Tamamdır hocam teşekkürler bende yarı foyatına alıyor yani o civarlarda diyebilirz o zaman bütün ivır zıvırları satmalı mıyım sizce?
Tamamdır disglair alıyorum.

Tamamdır hocam hem bütün ıvır zıvırları satıyorum hem de disglair alıyorum yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum .

Rica ederim hocam. Başka bir sorunuz olursa beni etiketlerseniz daha çabuk fark edip yardımcı olabilirim. İyi Oyunlar.

Kılıcım olmadığı için gidemiyorum maalesef bir karar vermem lazım önce. Ama alır almaz ilk önce? İsaretlerini halledceğim. Ama ne yapacağim cok kararsız kaldım
Seviyene göre yerlere gidebilirsin eğer çok yüksek seviyeyse sonraya bırakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…