S Silinen üye 266150 Ziyaretçi 4 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar DLC'leri oynamak adına oyuna kaldığım yerden başladım. Sürprizbozan: Spoiler Triss veya Yennefer hangisini seçtiğimi bilmiyorum. Şu an undvik lordu görevindeyim acaba hangisini seçtiğimi anlayabileceğim bir diyalog var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021
Arkadaşlar DLC'leri oynamak adına oyuna kaldığım yerden başladım. Sürprizbozan: Spoiler Triss veya Yennefer hangisini seçtiğimi bilmiyorum. Şu an undvik lordu görevindeyim acaba hangisini seçtiğimi anlayabileceğim bir diyalog var mı?
Çözüm Guthwine 4 Temmuz 2021 Karakter bilgilerinde yazıyordur muhtemelen. Düzenleme: Oyuna girip kontrol ettim. Karakter sözlüğünde yazıyor. Sürprizbozan: Yennefer seçimiyle ilgili spoiler 2. ve 3. paragrafa bakın.
Karakter bilgilerinde yazıyordur muhtemelen. Düzenleme: Oyuna girip kontrol ettim. Karakter sözlüğünde yazıyor. Sürprizbozan: Yennefer seçimiyle ilgili spoiler 2. ve 3. paragrafa bakın.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.532 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 4 Temmuz 2021 #2 Karakter bilgilerinde yazıyordur muhtemelen. Düzenleme: Oyuna girip kontrol ettim. Karakter sözlüğünde yazıyor. Sürprizbozan: Yennefer seçimiyle ilgili spoiler 2. ve 3. paragrafa bakın. Son düzenleme: 4 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Karakter bilgilerinde yazıyordur muhtemelen. Düzenleme: Oyuna girip kontrol ettim. Karakter sözlüğünde yazıyor. Sürprizbozan: Yennefer seçimiyle ilgili spoiler 2. ve 3. paragrafa bakın.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 4 Temmuz 2021 #3 Son Dilek görevi ve malum seçeneği seçtiyseniz Yennefer ile birliktesiniz demek. Triss’e gitme kal demişseniz, Triss ile birliktesiniz demek. Hiç birini hatırlamıyorsanız karakter kaydına bakın. Artı 0 Eksi
Son Dilek görevi ve malum seçeneği seçtiyseniz Yennefer ile birliktesiniz demek. Triss’e gitme kal demişseniz, Triss ile birliktesiniz demek. Hiç birini hatırlamıyorsanız karakter kaydına bakın.