çilekeş adam 417 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 3 26 Mayıs 2021 #1 Oyunu bitirdim ve sonrasında kaydedip ana menüye geldim. Yeni oyuna bastığımda normal bir şekilde başlıyor New Game + seçeneği çıkmıyor bunu nasıl aktif edebilirim? Teşekkürler.
Oyunu bitirdim ve sonrasında kaydedip ana menüye geldim. Yeni oyuna bastığımda normal bir şekilde başlıyor New Game + seçeneği çıkmıyor bunu nasıl aktif edebilirim? Teşekkürler.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #2 DLC'ler aktif ise DLC'lerin ana görevleri bitmeden New Game+ açamazsınız.
çilekeş adam 417 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 448 Çözümler 3 26 Mayıs 2021 #3 redlions dedi: DLC'ler aktif ise DLC'lerin ana görevleri bitmeden New GAME+ açamazsınız. Genişletmek için tıkla... DLC satın almadım sadece Witcher 3 var.
redlions dedi: DLC'ler aktif ise DLC'lerin ana görevleri bitmeden New GAME+ açamazsınız. Genişletmek için tıkla... DLC satın almadım sadece Witcher 3 var.
redlions Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.433 Çözümler 9 Yer Rivia Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #4 çilekeş adam 417 dedi: DLC satın almadım sadece Witcher 3 var. Genişletmek için tıkla... DLC'ler yoksa ayrıca New Game + sürümünü indirmeniz lazım. Ücretsizdir.
çilekeş adam 417 dedi: DLC satın almadım sadece Witcher 3 var. Genişletmek için tıkla... DLC'ler yoksa ayrıca New Game + sürümünü indirmeniz lazım. Ücretsizdir.
5 571602 Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 7 2 Aralık 2024 #5 redlions dedi: DLC'ler yoksa ayrıca New Game + sürümünü indirmeniz lazım. Ücretsizdir. Genişletmek için tıkla... Ben DLC'leride bitirdim ancak hala oyunu oynayamıyorum.
redlions dedi: DLC'ler yoksa ayrıca New Game + sürümünü indirmeniz lazım. Ücretsizdir. Genişletmek için tıkla... Ben DLC'leride bitirdim ancak hala oyunu oynayamıyorum.