Witcher 3'te RTX sorunlu mu?

İşletim sistemi
Windows 10
RTX 4060 ile 1440p'de ultra ayarlarda akıcı oynayabilmenize şaşırdım açıkçası. 4060 düşündüğümden de güçlü sanırım.
Witcher 3, 2015 oyunu hocam. Ultra+ yani 2022 versiyonuyla gelen yeni grafik ayarlarını açmadığın sürece 3060'da DLSS'siz 2K'da 55 FPS alıyor. 2060 bile DLSS ile 2K ultra ayarlarda oynar yani. 4060'ın sevilmemesinin sebebi çıktığı yıl itibariyle hem performans hem VRAM anlamında yetersiz olmasıydı. Yoksa çıktığı yılın öncesini düşündüğünde çoğu oyunda ideal performans veriyor. Bir Cyberpunk'ta vs. problem yaşarsın en en yüksek ayarlarda.

Optimizasyonu sorunlu bir oyun hocam grafikleri Next gen güncellemesi ile geliştirildiği için genel olarak grafiklerde çokça bozulma, bug, optimizasyon sorunu olabiliyor.

Hocam ben farklı bir şey için yazmıştım ama her yerde aradım bulamıyorum oyunum bulanık görünüyor net değil gibi hissediyorum DLSS kare oluşturma açık kenar yumusatma DLSS kalite keskinlik ise düşük Ultra+ ayarlarda oynuyorum keskinlik ve kenar yumuşatma ayarını mı değiştirmeliyim ne yapmalıyım.

Hocam ben farklı bir şey için yazmıştım ama her yerde aradım bulamıyorum oyunum bulanık görünüyor net değil gibi hissediyorum DLSS kare oluşturma açık kenar yumusatma DLSS kalite keskinlik ise düşük Ultra+ ayarlarda oynuyorum keskinlik ve kenar yumuşatma ayarını mı değiştirmeliyim ne yapmalıyım.

Oyunu önceden oynadım hocam ayarları tam bilmiyorum ama DLSS keskinliğini düşük yapma ortaya yükseğe falan al. Film greni hareket bulanıklığı kapat. Onun haricinde deneyerek bakarsın bayağı bu tarz konu var forumda dediğimi yaptıktan sonra olmazsa onları dene.

Oyunu önceden oynadım hocam ayarları tam bilmiyorum ama DLSS keskinliğini düşük yapma ortaya yükseğe falan al. Film greni hareket bulanıklığı kapat. Onun haricinde deneyerek bakarsın bayağı bu tarz konu var forumda dediğimi yaptıktan sonra olmazsa onları dene.
hocam dlss kare oluşturma açık etkisi olabilir mi

Hocam DLSS kare oluşturma açık etkisi olabilir mi?

DLSS kalitedeyse görüntüyü pek değistirmez hocam da dene yine de kapatmayı. Ben de DLSS ile oynamıştım ama böyle bir sorun yaşamadım sadece genel olarak optimizasyonu kötüydü ve gereksiz fazla ayar vardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı