Witcher 3'te Savelerin bir kısmı kayboldu

İşletim sistemi
Windows 11

Ispanaktor

Femtopat
Ekran kartı
Gtx 1650
İşlemci
i3 10100f
Bu yılın başı çok istediğim yeni nesil bilgisayarıma sahip olmuştum ama yaklaşık 2 hafta önce yemek yemeği gidip geldiğimde ekran kartının fanının dönmediğini fark ettim. Neyse ki dün ekran kartım geldi bugün de yarım bıraktığım Witcher 3'te devam edeyim derken bir baktım beni yaklaşık 20 saatlik (belki daha fazla) bir oynanışın öncesine atmış. Cloud Save falan her şey aktif oyunu Steam'den aldım.
en son kocakarıların ikisini öldürmüştüm ilerlemiş şehirdeki görevlerin çoğunu yapmıştım ama beni kaen Morhen'daki savaşın hazırlığına attı. Tek sorun bu değil ben yaklaşık 15 tane falan yan görev ve harita da bir sürü yer keşfetmiştim. Silindiğini görünce çok moralim bozuldu Save'ler gelmezse devam ederim ama gelirse çok mükemmel olur

Merhaba. Bende Son Hazırlıklar görevine ait save dosyası var isterseniz buradan indirebilirsiniz.

Merhaba. Bende Son Hazırlıklar görevine ait save dosyası var isterseniz buradan indirebilirsiniz.
Bu sefer de seçimler, bulduğumuz silahlar, zırhlar farklı oluyor. Eğer olmuyorsa denerim ama çok ihtimal vermiyorum

Son oynadığında Cloud ile eşitlenmemiş gibi gözüküyor.
Bilgisayara format atıldı mı?

Hayır. Hiçbir şey yapmadım Save dosyalarını da ellemedim ama 2 hafta sonra ekran ve kartını takınca bir anda gitti. Sorunun ekran kartında olduğunu da sanmıyorum sadece yeni bir SSD takıldı o kadar
Cloud'a güvenmeyerek save dosyasını yedeklemiştim format atmadan önce, iyiki de yapmışım gibi görünüyor.
Bende olsam bende yedeklerdim ama ben format atmadım. Yani hiç bir neden yok save dosyalarının gitmesi için ama gitti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı