O zaman Yennefer'la ilişkiniz yoktur. Skellige'deki tören görevi sırasında yatıp yatmamanız ilişkiyi belirlemiyor.Yen'le o görevi daha yapmadım. YT'den baktım göreve, oyunun başlarında bir görev vardı, ismini hatırlamıyorum, Skellige'de tek boynuzlu at vardı, onda yapıyorduk.
Witcher 3'te Triss ve Yennefer ile ilişkiye girdim ama Triss'i seçmek istiyorum, Yennefer'a bundan sonra soğuk yapsam olur mu, oyunun başlarında bir görev vardı, orada girmiştim, Yennefer'la böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.
removefact(q309_triss_lover)
, removefact(q309_triss_stayed)
, addfact(sq202_yen_girlfriend)
, addfact(q208_yen_lover)
komutlarını girin.removefact(sq202_yen_girlfriend)
, removefact(q208_yen_lover)
, addfact(q309_triss_lover)
, addfact(q309_triss_stayed)
komutlarını girin.Novigrad'tayken "a matter of Life and death" (ölüm kalım meselesi) görevinde balodayken Triss'i öpüp, "now or never" (ya şimdi ya hiç) görevinin sonunda "benimle kal" ve "seni seviyorum" diyaloglarını seçtiyseniz ve deniz feneri sahnesini yaşadıysanız Triss'le ilişkiniz var demektir.
Yennefer için de Skellige'deyken "the last wish" (son dilek) görevinin sonunda gemide otururken "ben de hâlâ seni seviyorum" dediyseniz Yennefer'la ilişkiniz var demektir.
Her ikisini de yaptıysanız ikisiyle de ilişkiniz var demektir... Normalde bundan sonra yatarak ya da yatmayarak veya soğuk yaparak düzeltebileceğiniz bi' mevzu değil.
Bizzat işim düşmedi hiç, ama internette şöyle bi' mevzu anlatılıyordu.
Deneyebilirsiniz isterseniz.The Witcher 3/bin/config/base dizinindeki "general".ini dosyasını açın, [General] yazısının altına dbgconsoleon = true yazıp kaydedin, çıkın. Oyun içinde tilde tuşuyla konsol penceresini açıp...
Yennefer'ı istiyorsanız sırasıylaremovefact(q309_triss_lover)
,removefact(q309_triss_stayed)
,addfact(sq202_yen_girlfriend)
,addfact(q208_yen_lover)
komutlarını girin.
Triss'i istiyorsanız sırasıylaremovefact(sq202_yen_girlfriend)
,removefact(q208_yen_lover)
,addfact(q309_triss_lover)
,addfact(q309_triss_stayed)
komutlarını girin.
O zaman Yennefer'la ilişkiniz yoktur. Skellige'deki tören görevi sırasında yatıp yatmamanız ilişkiyi belirlemiyor.Yen'le o görevi daha yapmadım. YT'den baktım göreve, oyunun başlarında bir görev vardı, ismini hatırlamıyorum, Skellige'de tek boynuzlu at vardı, onda yapıyorduk.
O zaman Yennefer'la ilişkiniz yoktur. Skellige'deki tören görevi sırasında yatıp yatmamanız ilişkiyi belirlemiyor.
@Royce0
İstediğiniz gibi Yen'i salıp, Triss'le devam etmek istiyorsanız, bahsettiğim Yennefer'ın yan görevinin sonunda "üzgünüm, artık seninle birlikte olmak istemiyorum" diyaloğunu seçin. Başka bi' şey yapmanıza gerek yok.
Triss'le ilk iletimde bahsettiğim şartları karşıladıysanız ilişkiniz var demektir, Yen'e yüz vermediğiniz sürece bi' sıkıntı çıkmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.