Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 Normalde ALTGR+Ü yapınca bu işareti yazabiliyoruz fakat oyunda kabul etmiyor. Nasıl yapacağım?
Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.167 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #2 Evde başka klavye varsa onu takıp onunla basın başka çaresi yok gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #3 ESC tuşunun altında olan tuş diye hatırlıyorum. Ama emin değilim bir dener misin? Artı 0 Eksi
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 20 Haziran 2022 #4 Oyun içerisinde ayarlar kısmında klavye tuş ataması veya klavye tuşlarını değiştirme kısmından herhangi bir tuşa atayabilirsiniz. Yön tuşlarını, A, S, D gibi tuşları nasıl değiştiriyorsak o şekilde. Artı 0 Eksi
Oyun içerisinde ayarlar kısmında klavye tuş ataması veya klavye tuşlarını değiştirme kısmından herhangi bir tuşa atayabilirsiniz. Yön tuşlarını, A, S, D gibi tuşları nasıl değiştiriyorsak o şekilde.
KS KS Vorfell Hectopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 2.374 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #5 Khapnols dedi: ESC tuşunun altında olan tuş diye hatırlıyorum. Ama emin değilim bir dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı. Artı 0 Eksi
Khapnols dedi: ESC tuşunun altında olan tuş diye hatırlıyorum. Ama emin değilim bir dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam olmadı.
xakiran Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 3.962 Çözümler 38 20 Haziran 2022 #6 Ne için kullanmanız gerekiyor? Oyunu bitirdim ve bastığımı hatırlamıyorum. Oyun içindeki ayarları değiştirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Ne için kullanmanız gerekiyor? Oyunu bitirdim ve bastığımı hatırlamıyorum. Oyun içindeki ayarları değiştirmeyi deneyin.
Yusuf663 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 2.167 Çözümler 3 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #7 Khapnols dedi: ESC tuşunun altında olan tuş diye hatırlıyorum. Ama emin değilim bir dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle klavyesi küçük bir klavye ve küçük klavyelerde bu tuşlar olmayabiliyor genelde herhangi bir combo ile kullanıyorsunuz. Artı 0 Eksi
Khapnols dedi: ESC tuşunun altında olan tuş diye hatırlıyorum. Ama emin değilim bir dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam büyük ihtimalle klavyesi küçük bir klavye ve küçük klavyelerde bu tuşlar olmayabiliyor genelde herhangi bir combo ile kullanıyorsunuz.
Khapnols Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 364 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #8 Yusuf663 dedi: Hocam büyük ihtimalle klavyesi küçük bir klavye ve küçük klavyelerde bu tuşlar olmayabiliyor genelde herhangi bir combo ile kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam dediğiniz gibi küçük bir klavye kullanıyorsa, ayarlardan tuşu değiştirmek mantıklı olacaktır. Artı 0 Eksi
Yusuf663 dedi: Hocam büyük ihtimalle klavyesi küçük bir klavye ve küçük klavyelerde bu tuşlar olmayabiliyor genelde herhangi bir combo ile kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam dediğiniz gibi küçük bir klavye kullanıyorsa, ayarlardan tuşu değiştirmek mantıklı olacaktır.