cherrywaves Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Haritada belirttiğim işaret ne anlama geliyor? Gidildiğini düşündüğüm bir yer var ama oraya da çıkamıyorum. Yeryüzünde de aradım ama bir türlü ulaşamadım bu işarete.
Haritada belirttiğim işaret ne anlama geliyor? Gidildiğini düşündüğüm bir yer var ama oraya da çıkamıyorum. Yeryüzünde de aradım ama bir türlü ulaşamadım bu işarete.
Gojira Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 8 Ocak 2021 #2 Portal anlamına geliyordu galiba.
Jon Snoww Picopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 260 Yer Winterfell Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Subay (Öğrenci) 8 Ocak 2021 #3 1 sene geçmesine rağmen bende unutamadım, bıraktım boşver.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 8 Ocak 2021 #4 Hangi görevdeydiniz? Portal gibi gözüküyor. Gidemezsiniz büyük ihtimal.
cherrywaves Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #5 DLC'ler dahil tüm ana görevleri bitirdim. Haritadaki soru işaretlerini keşfederken çıktı karşıma. Dediğin gibi gidilmiyor sanırım.
DLC'ler dahil tüm ana görevleri bitirdim. Haritadaki soru işaretlerini keşfederken çıktı karşıma. Dediğin gibi gidilmiyor sanırım.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 8 Ocak 2021 #6 Haritayı tamamen atabilir misiniz hocam? Tam anlayamadım nerede olduğunuzu. B&W ek paketinde misiniz?
Haritayı tamamen atabilir misiniz hocam? Tam anlayamadım nerede olduğunuzu. B&W ek paketinde misiniz?
Anlblc Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #7 Portal simgesi o. Sürprizbozan: Spoiler Ana hikayede Ciri'yi takip ederken Keira Metz ile beraber girdiğimiz Avallac'h'ın mağarasına benziyor. Çok da önemli bir şey değil gibi sanki
Portal simgesi o. Sürprizbozan: Spoiler Ana hikayede Ciri'yi takip ederken Keira Metz ile beraber girdiğimiz Avallac'h'ın mağarasına benziyor. Çok da önemli bir şey değil gibi sanki