Witcher 3'te Witcher 2 Save Aktarımı

okansen14

Hectopat
Witcher 2 bitti ve Witcher 3'te yeni oyuna başlayacağım ama kayıt dosyası aktarma kısmında son 1-2 saatlik kayıtlar gözükmüyor.
Gördüğü en son kayıt dosyası henüz Loc Muinne'deki müzakereye katılmadan önce aldığım kayıt. Halbuki ondan daha sonra aldığım bir sürü kayıt var, oyunun sonunda alınan Autosave'ler var. Steam Cloud açık olduğu halde görmüyor onları. Diğer Save aktarılsın mı kısmında eveti seçtiğimde oyun soru cevap şeklinde ne yaptığımızı soruyormuş ama o zaman da Temerya Özel Kuvvetler dövmem gidiyor. Son gördüğü kaydı seçtiğim takdirde Anais'i Radovid'e teslim etmiş olmam ve Letho'nun hayatını bağışlamış olmamı neye göre belirleyecek?
Ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

Oyunun save aktarımı sıkıntılı. Öyle ki oyun, Letho ile karşılaştıktan sonra save almıyor. Bu yüzden Letho'nun kaderi de belirlenmiyor. Kısacası o iş olmaz. Kendim de bizzat yaşadım çünkü. Maalesef o dövmenizden fedakarlık etmeniz gerekiyor. Fakat modlarla birlikte o dövmenizi yaparsınız diye düşünüyorum. Oyuna başlarken, Witcher 2 kayıtları açık seçeneğini seçin. Ardından da oyuna başlayın.

Oyunun bir bölümünde, Nilfgaard İmparatoru Emhyr var Emreis'in huzuruna geleceksiniz. Ve orada size birkaç soru sorulacak. Bu sorular, Witcher 2 oyununda olan karakterlerden birkaçını etkileyecek. Sorular şu şekilde olacak. Sile de Tanserville'ye ne oldu, Letho'yu öldürdün mü, Triss'i kurtardın mı, Roche'un mu yoksa Iorveth'ın mı tarafındaydın gibi gibi. Siz de cevaplayacaksınız. Öldürdüm, öldürmedim, şöyle oldu, böyle oldu gibisinden. Ve böylece o iş tamamlanacak. Verdiğiniz cevaplar doğrultusunda, 2. oyunda olan, belli başlı kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Peki hocam çok teşekkürler. Dediğiniz gibi yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…