Witcher 3'te yapılacak bir şey bulunamıyor

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben Witcher 3'ü bitirdim. Yeni bir save açtım oyunu bastan oynadim ve su anda son hazirliklar görevindeyim yeneffer ya da avallach ile konus diyor. Ama ben 2. oynayisimda ana görevlerden daha cok kesif yaptim. Hazine avlari ikincil görevler kontratler hepsini yaptim. Kedi setinin hepsini fulledim üstüne en iyi rünlerden koydum güclü igniler quesnler koydum. Gvent görevlerinin hepsini bitirdim sadece hepsini topla görevi kaldi. Bütün kontratlari bitirdim hatta 2 tane bedava DLC kontrati aldim onlarida bitirdim. Gördügüm her yan göreve atladim en ince ayrintisina kadar. Bir yerden sonra soru isaretli yerlere o kadar cok gittim ki novigardaki soru isaretlerinin yarisindan fazlasina gittim. Skegilledeki soru isaretlerine gittim. Velende soru isareti birakmadim. Ak bostan zaten her şeyi yedim kücücükdü orasi. Bir yerden sonra achievementlari almak icin challenge yaptim. Ve oyunu bitirmek istemiyorum cünkü bir şey biter bor şey baslar görevini gördügümde bile igrnce bir bosluk hissediyorum. Ciri ile mutlu son yaptiktan sonraki o bosluk o artik ana görevleri oynayamayacaksin denilince o bosluk cok igrenc bir şey. Tamam eninde sonunda bitireceğim ama hala bir şeyler yapmak istiyorum ama sorun su ki cogu seyi yaptim soru isaretlerine gittim. Bütün kontratlari yaptim. O kadar cok oynamak istedimki Kaer Morhen'deki sisli korkunc alanlarda bile gezdim. Hatta bir ara o kadar cok soru isaretine gitmisim ki fark etmeden pest Control basarimini almisim. Ve eskident gittigim her yerde görev vardi ikincil görev yeri cok doluyordu. Simdi ikincil görev bulamiyorum. Yok ariyorum ariyorum ama ikincil görev yok. İsaretler ve hazine avlarida bir yere kadar. Yani oyundaki neredeyse hatta neredeysede degil her şeyi denedim ve yaptim yani artik yapacak bir şey bulamiyorum. Yani bana sunu veya bunu yapabilirsin deyin ya da ana görevlerden devam et her güzel seyin bir sonu vardir deyin. DLC'lerı alacak paramda yok kafayı yiyeceğim.

Bir bilgisayar oyununa bu kadar saplantılı olmayı bırakıp sağlıklı bir insan gibi yoluna gidebilirsin.

Bir bilgisayar oyununa bu kadar saplantılı olmayı bırakıp sağlıklı bir insan gibi yoluna gidebilirsin.

Tamam otomatik portakal haklısında hikayesi bu kadar güzel olunca etkiliyor. Ve saplantılı değilim sadece oynayacak oyunum yoktu oyunda baska bir şey yapılabilir mi diye merak ettim.

Psikoloğa gidebilirsin. Oyunun senaryosunu değiştiremeyeceğimize göre daha fazla oynayamazsın.

Ulan iyi ki bir tane oyunu sevdiğim için daha fazla nasıl oynayabilirim diye sordum 2 tane mesaj gelmiş ikisi de nasıl saplantılı bir insansın demiş. Oyun bittiginde keske devam etseydi demek yerine içimde bosluk olustu dedim. Soru isaretlerine gittim görevleri bitirdim dedim. Biraz da abartım. Psikopat oldum hemen. Ulan daha yapacak bir şey yok oyunu bitir devam et de. Ayıptır ya. Sanırsın her sabah kahvaltıda 2 keci kurban ediyorum 18 saatte Witcher 3 oynuyorum.

Son düzenleme:
Oyunlar oynayıp bitirmek üzere tasarlanır. Oyunda yapılabilecek herşeyi yapmış olmak seni kafayı yiyecek seviyeye getiriyorsa evet saplantılısın demektir. Tamam mı flapjek?

Oyunlar oynayıp bitirmek üzere tasarlanır. Oyunda yapılabilecek her şeyi yapmış olmak seni kafayı yiyecek seviyeye getiriyorsa evet saplantılısın demektir. Tamam mı flapjek?

Kafayi yiyecek seviyeye getirmiyorum sadece kafayi yiyecegim yazdim. Ne bileyim belki daha fazla icerik vardir diye sormak istedim. Oyundaki her şeyi yapmakta 2000 saat olmadigi icin hayir kafayi yiyecek seviyede degilim. Eglendigim icin 2 ayda oyundaki her şeyi yaptim sadece. Bu saplantili olmak degil o zaman souls oynayanlar deli.

Oyunu en zor modda bitirmeyi deneyebilirsin.

Ben de aynı şekilde çok beğenip oyunun suyunu çıkarmıştım. Eğer yapmadıysan başarımları fullemeyi deneyebilirsin ya da modlayıp oynayabilirsin. Ben öyle yapmıştım.

Ben de aynı şekilde çok beğenip oyunun suyunu çıkarmıştım. Eğer yapmadıysan başarımları fullemeyi deneyebilirsin ya da modlayıp oynayabilirsin. Ben öyle yapmıştım.

DLC'siz oyunda 53 tane basarim var. Ben o basarimlardan 47 tanesini yapmisim zaten geriye kalanlardan 1 2 taneside zor. Yani yeterince basarim kastim zaten. Belki modlamayi düsünebilirim. Ve benim fearless vampire slayer, woodland spirit ve the king is Dead basarimlarima saçma bir bug olmus bu 3 basarim ayni saate alinmis gözüküyor baska biri profilime girip baktiginda ne zaman aldigimi gösteriyor ama ben kendi kütüphanemden bakinca gecmis zamanda gösteriyor saçma sapan bir şey, önce the king is Dead basarimini sonra xeonaut basarimini ardindanda passed the trial basarimini almisim gösteriyor. Büyük ihtimalle DLC'leri alsam. DLC'lerin bazi basarimlarida 1-2 ay önce almisim gibi gösterecek kütüphanemde. Biri gelip profilimden baksa gercekten ne zaman aldigimi gösteriyor neyse ki. Bu olay yüzünden basarim avinada ilgim azaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…