Sürprizbozan Witcher 3'te Yüce Vampir hakkında Geralt haklı mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yorumlarda da dediğim gibi o Yüksek Vampir fakat Blood&Wine DLC'si ile Yüksek Vampirler değiştirildi Hubert ise aynı kaldığı halde Yüksek Vampir olarak sınıflandırılıyor ve bu değiştirilmediği için onun Yüksek Vampir olmadığını iddia etmen kendi kişisel fikrin ama bu gerçek değil.

Kişisel fikrim değil wiki böyle söylüyor biryerimden sıktığım fln yok yani Karakterin saldırdığı kısımda ki görüntüsü bariz katakan zaten reddetmenin manası yok

Hocam özür diliyorum atladığım kısmı buldum ben de şaşırdım eksik yazmışım şöyle ki Hubert ''Yaşlı Katakan'' oluyor hubert gibi yaşlı katakanlar bu şekil insan formuna geçebiliyor forum ve wiki böyle söylemiş ayrıca Alp'ler ve Bruxa'lar da hem insan hem hayvan formuna girebiliyor yani tek insan formunda olarak yüce vampirler değil hatta yan görevin birinde bir alp ile savaşıyorz ilk başta kadın oluyor sonra bir anda buharlaşıp alp oluyor, ki oyunda sık sık geralt'ın insanları uyardığı ''kadın olarak gözüküyor yanına gidince form değiştirir'' Alp'ler ve Bruxa'lar var bunları tamamen gözden kaçırmışım şimdi aklıma geldi hepsi

Son düzenleme:
Kişisel fikrim değil wiki böyle söylüyor biryerimden sıktığım fln yok yani Karakterin saldırdığı kısımda ki görüntüsü bariz katakan zaten reddetmenin manası yok
Evet bunun sebebinin de DLC öncesi bir Yüksek Vampir olduğunu söyledim ya? Wiki'ye baktım orada bile Yüksek Vampir olduğu yazıyor Katakan da olsa kendisi Yüksek Vampir ve defalarca desem bile yine söylüyorum kendisi DLC öncesi Yüksek Vampir yani CD Project tarafından değiştirilmeden önceki Yüksek Vampir yani daha ne kadar açıklayıcı anlatabilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…