Witcher 3'teki Balina Ölüsü

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Paşa
Bu ne saçma bir konu diyebilirsiniz ama benim ilgimi çekti. Böyle bir şey görmeyi beklemiyordum, kıyıda bir balina ölüsü yanında da birkaç garkolan. İyi düşünülmüş güzel bir detay bence.

The Witcher 3 5.09.2017 17_57_34-min (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece şu görüntüye bakarak bile, bu oyunun ne kadar marjinal ve üstüne düşünülmüş bir oyun serisi olduğunu görebiliyoruz.

Witcher yerine Efsunger gibi garip kelime var diye ikinci oyunu sırf İngilizce konusunu yarım yamalak tam anlamadan bitirmiştim. 3. oyunu da Türkçesi çıkmadan önce bitirdim şimdi gördüm ki yine aynısını kullanmışlar. Hay Efsungerinizi diyorum. Efsunger ne yahu Witcher varken. Kim bilir ata da hamamböceği diyorlardır. :)

Witcher yerine Efsunger gibi garip kelime var diye ikinci oyunu sırf İngilizce konusunu yarım yamalak tam anlamadan bitirmiştim. 3. oyunu da Türkçesi çıkmadan önce bitirdim şimdi gördüm ki yine aynısını kullanmışlar. Hay Efsungerinizi diyorum. Efsunger ne yahu Witcher varken. Kim bilir ata da hamamböceği diyorlardır. :)
Kızılgöz diye hatırlıyorum :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı