Witcher 3'teki Köylülerin İkiyüzlülüğü

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Paşa
Evet, bu konuya değinmek istiyorum. Ne zaman bir köyde veya şehirde gezsem konuştuğumda hep pis mutant, git buradan gibi sözler söyleniyor. Ama ne zaman canavarla uğraşan bir köye gitsem beyim bizi kurtar, beyim yardım et, aman beyim şunu öldür gibi sözler oluyor. Ne kadar pis bir halk ya. Yardım etmeyeceğim ama para veriyorlar. Neymiş beyimizmiş, beyiniz batsın!

İnsanların nasıl olduğunu, yerine göre bey, yerine göre de aşalayan yapıda olduklarını çok güzel vermiş. Oyuna diyecek söz zaten yok. Fakat sana verebileceğim bir tavsiye var, insanlara ve çocuklara çok güvenme. [emoji4]

İnsanların nasıl olduğunu, yerine göre bey, yerine göre de aşalayan yapıda olduklarını çok güzel vermiş. Oyuna diyecek söz zaten yok. Fakat sana verebileceğim bir tavsiye var, insanlara ve çocuklara çok güvenme. [emoji4]
Kesinlikle katılıyorum, insanların duruma göre nasıl değiştiklerini çok güzel yansıtmışlar. Zaten gerçek hayatta da böyle değil midir?

Şu lanet olasıca oyunu 3 kez bitirdim tüm DLC ve ek paketlerle birlikte. Hala canım istemiyor değil. :) 300 saat oynadım neredeyse ama hala oynama isteği var adamlar nasıl bir oyun yaptıysa artık. Bence witcher 4 gelmeli. Adamlar Witcher 3'ün resmi olarak bittiğini açıkladılar ama ilk witcher nasıl oluştu bununla ilgili bir oyun olsa hiç fena olmazdı. Yada Geralt'tan öncesini konu alan veya Geralt'ın Witcher olmadan ki hayatını konu alan bir yapım bence yok satar diye düşünüyorum.. :) :p

Dünyanın en haklı isyanı. Bir de o çocuklar yok mu peşinden koşuyorlar... Ah ah, gelişlerine tekmeyi vurasım geliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı