Y ysfakbyr06 Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 554 28 Aralık 2022 #1 Witcher 3'te boss geçemedim ve yan görevleri yaptım 19 saat oynadım aşırı oyun bunalttı beni sildim. Hala oyunu düşünüyorum ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2022
Witcher 3'te boss geçemedim ve yan görevleri yaptım 19 saat oynadım aşırı oyun bunalttı beni sildim. Hala oyunu düşünüyorum ne yapmalıyım?
5 553974 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 3.299 Çözümler 44 28 Aralık 2022 #2 Zevk almadığın hiçbir şeye geri dönme hayatta.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 28 Aralık 2022 #3 Hocam RDR2 ve Witcher 3 gibi oyunlar insanı sıkar. Ama ona benzer hack and slash arıyorsanız darksiders 2 veya DMC 5 önerebilirim.
Hocam RDR2 ve Witcher 3 gibi oyunlar insanı sıkar. Ama ona benzer hack and slash arıyorsanız darksiders 2 veya DMC 5 önerebilirim.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.815 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 28 Aralık 2022 #4 Oyunu silmen yanlış. Kapatıp başka bir oyun veya dizi açabilirsin. The Witcher 3 yapı ve oynanış olarak oyuncuyu uzun süre oynattığı için insan kolay yoruluyor. Yarın yine denerdin.
Oyunu silmen yanlış. Kapatıp başka bir oyun veya dizi açabilirsin. The Witcher 3 yapı ve oynanış olarak oyuncuyu uzun süre oynattığı için insan kolay yoruluyor. Yarın yine denerdin.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #5 Herkes beğenecek diye bir şart yok. Bana göre çöp.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 28 Aralık 2022 #6 ysfakbyr06 dedi: Witcher 3'te boss geçemedim ve yan görevleri yaptım 19 saat oynadım aşırı oyun bunalttı beni sildim. Hala oyunu düşünüyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendinle çelişmemelisin. Witcher 3 muhteşem zor bir oyun değil hatta zor değil direkt, ana senaryo üzerinden gidilince kesemediğin boss vs. yok ana senaryoda. Sıkıcılık konusunda haklısın bütün oyun boyunca "kızı bulacağım" diye geziniyoruz, kızda "o beni bulur" diye kaçıyor. Ula dursa yakalayacağım zaten. Triss ile karşılaştın mı bilmiyorum ama asıl orada ben senin tiribini... Diye sövmeye başlayabilirsin. Yani kısacası zor değil ama bazı noktalara gerçekten sıkıcı.
ysfakbyr06 dedi: Witcher 3'te boss geçemedim ve yan görevleri yaptım 19 saat oynadım aşırı oyun bunalttı beni sildim. Hala oyunu düşünüyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Kendinle çelişmemelisin. Witcher 3 muhteşem zor bir oyun değil hatta zor değil direkt, ana senaryo üzerinden gidilince kesemediğin boss vs. yok ana senaryoda. Sıkıcılık konusunda haklısın bütün oyun boyunca "kızı bulacağım" diye geziniyoruz, kızda "o beni bulur" diye kaçıyor. Ula dursa yakalayacağım zaten. Triss ile karşılaştın mı bilmiyorum ama asıl orada ben senin tiribini... Diye sövmeye başlayabilirsin. Yani kısacası zor değil ama bazı noktalara gerçekten sıkıcı.
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 28 Aralık 2022 #7 Geçemediğiniz boss kimdi? Oyunda dlc'ler de olan bosslar dışında insanı zorlayan bir boss pek yok.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 28 Aralık 2022 #8 Sarmıyorsa zorlama başka bişeler oyna.
Anka Kuşu Femtopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #9 Eskipcmahrumu dedi: Hocam RDR2 ve Witcher 3 gibi oyunlar insanı sıkar. Ama ona benzer hack and slash arıyorsanız darksiders 2 veya DMC 5 önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Darksiders 2'nin değerini bilmezler. Çok efsane bir şey.
Eskipcmahrumu dedi: Hocam RDR2 ve Witcher 3 gibi oyunlar insanı sıkar. Ama ona benzer hack and slash arıyorsanız darksiders 2 veya DMC 5 önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Darksiders 2'nin değerini bilmezler. Çok efsane bir şey.
Eskipcmahrumu Decapat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 833 Çözümler 2 28 Aralık 2022 #10 Anka Kuşu dedi: Darksiders 2'nin değerini bilmezler. Çok efsane bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle 1 ve 2 bir başka.
Anka Kuşu dedi: Darksiders 2'nin değerini bilmezler. Çok efsane bir şey. Genişletmek için tıkla... Evet aynen öyle 1 ve 2 bir başka.