Witcher 3'ü 3400G ile 60FPS üstü oynayabilir miyim?

Hocam ben Toussaint' de daha fazla FPS alıyorum ama sanki optimizasyonu daha iyi geldi.
İlk kez böyle bir şey duyuyorum. 😂

Toussaint'de genelde FPS diğer haritalara oranlar daha düşük oluyor. İlginç bir durummuş seninkisi.

Hocam ben Toussaint' de daha fazla FPS alıyorum ama sanki optimizasyonu daha iyi geldi.

Low ayarlarda 30- 45 FPS alırsınız.
Toussaint'da şehirler çok zorluyor makineyi ama açık alanlarda Velen'deki birçok yerden daha yüksek fps almak mümkün. Şahsen bende de benzer bir durum vardı.

Velen' deki FPS ve görevler bence zaten berbat.
Velen'de fps'de bir sorun yok. Toussanit'da açık dünya genellikle geniş düzlüklerdeki üzüm bağlarından ya da bir kaç kulübeden ibaret olduğundan daha az model var ve bundan dolayı Velen'in dolu dünyasına göre daha yüksek fps aldığımı belirtmek istedim sadece. Görevler ile alakalı probleminizi anlamadım ama.

Velen'de fps'de bir sorun yok. Toussanit'da açık dünya genellikle geniş düzlüklerdeki üzüm bağlarından ya da bir kaç kulübeden ibaret olduğundan daha az model var ve bundan dolayı Velen'in dolu dünyasına göre daha yüksek fps aldığımı belirtmek istedim sadece. Görevler ile alakalı probleminizi anlamadım ama.
Baron görevlerini hiç bir zaman sevemedim, çoğu ayak işi görevleriydi ve sıkıyordu. Hatta oyunu ilk oynadığımda bırakmıştım Velen görevleri yüzünden. Yok Keira Metz' le mağara görevi falan sıkıcıydı bence. Ama Novigrad öyle değildi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı