Witcher 3'ü bitirdikten sonra hiçbir oyundan zevk almıyorum

Witcher 3 ile alakası yok bence, oynayacak oyun yok
Var kardeşim birsürü oyun ben eski oyunları oynamaya başladım 2012 den itibaren 2k 144 Hz oynuyom keyifli oluyor assasians greed oddsey middle shadow War resident evil 2 remake dahada birsürü oyun var.

Witcher 3 hayatımda oynadığım nadir güzel emek harcanmış oyunlardan biriydi. Sonra Red dead redemption 2 oynadıp bitirdim aynı boşluk hissini yaşadım şuan ac oddysey ile devam ediyorum originden her ne kadar nefret etsemde.

Oyunu bitirdikten sonra artık hiçbir oyundan zevk almamaya başladım. Sanki bir boşlukta gibi hissediyorum. Ayrıca bana oyun önerir misiniz?

Dostum Skyrim'i denemeni şiddetle tavsiye ederim şahsen ben Witcher'dan daha çok seviyorum.

Var kardeşim birsürü oyun ben eski oyunları oynamaya başladım 2012 den itibaren 2k 144 Hz oynuyom keyifli oluyor assasians greed oddsey middle shadow War resident evil 2 remake dahada birsürü oyun var.

İşte, oynanacak doğru düzgün yeni oyun yok, ben de eski oyunları oynayıp duruyorum.

Nasıl bitirebildiniz? Ben boss savaşlarından oynayamıyorum, her zaman ölüp duruyorum. 1 ay oldu başlayalı hala bitiremedim. En kolay modda oynuyorum bir de.
Valla en zorda bitirdim canım çıkmadı değil
AC Odyssey i tavsiye ederim. Aynı olay bende de olmuştu. Odyssey bitirdim kafamda Witcher dan daha iyi bir oyunmuş gibi bir izlenim oluştu.
Malesef sistemim yetmiyor yeni sistem alacağım ama ailesel sorunlar işte

Hocam bende elmas safir falan var ama nasıl satacağımı bilmiyorum. Nereden satabilirim?
Hocam sizinle neredeyse aynı sistemi kullanıyorum. RDR2'de FPS sıkıntısı çeker miyim? 1080P Medium için yeterli olur mu RX 570?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…