F fadesiy Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar Witcher 3'ü kötü sonla bitirdim. DLC'ler ana oyunla tamamen bağlantısız mı yoksa bir tık da olsa etkiliyor mu?
Arkadaşlar Witcher 3'ü kötü sonla bitirdim. DLC'ler ana oyunla tamamen bağlantısız mı yoksa bir tık da olsa etkiliyor mu?
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.308 Çözümler 5 14 Aralık 2020 #2 B&W'nın sonunu ufak da olsa etkiliyor.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 14 Aralık 2020 #3 Blood and Wine'da yanınıza gelecek olan karakter değişiyor oda hikayelere etki etmiyor evinizde sabit duruyor.
Blood and Wine'da yanınıza gelecek olan karakter değişiyor oda hikayelere etki etmiyor evinizde sabit duruyor.
F fadesiy Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #4 212374 dedi: Blood and Wine'da yanınıza gelecek olan karakter değişiyor oda hikayelere etki etmiyor evinizde sabit duruyor. Genişletmek için tıkla... Peki DLC'ye hiç ana oyunu oynamamış gibi başlayabilir miyim? DLC için sorun yaratır mı save dosyalarını silsem.
212374 dedi: Blood and Wine'da yanınıza gelecek olan karakter değişiyor oda hikayelere etki etmiyor evinizde sabit duruyor. Genişletmek için tıkla... Peki DLC'ye hiç ana oyunu oynamamış gibi başlayabilir miyim? DLC için sorun yaratır mı save dosyalarını silsem.
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 14 Aralık 2020 #5 fadesiy dedi: Peki DLC'ye hiç ana oyunu oynamamış gibi başlayabilir miyim? DLC için sorun yaratır mı save dosyalarını silsem. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz ma geliştirdiğiniz her şey kaybolur. Yani o kadar özellik geliştirdikten sonra baştan başlamak mantıksız olur.
fadesiy dedi: Peki DLC'ye hiç ana oyunu oynamamış gibi başlayabilir miyim? DLC için sorun yaratır mı save dosyalarını silsem. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmaz ma geliştirdiğiniz her şey kaybolur. Yani o kadar özellik geliştirdikten sonra baştan başlamak mantıksız olur.
F fadesiy Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #6 371129 dedi: Sorun yaratmaz ma geliştirdiğiniz her şey kaybolur. Yani o kadar özellik geliştirdikten sonra baştan başlamak mantıksız olur. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Withcer 3 spoiler İyi sonda Ciri Witcher oluyordu. Eğer iyi sonla bitirseydim B&W'da da Ciri oluyor mu?
371129 dedi: Sorun yaratmaz ma geliştirdiğiniz her şey kaybolur. Yani o kadar özellik geliştirdikten sonra baştan başlamak mantıksız olur. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Withcer 3 spoiler İyi sonda Ciri Witcher oluyordu. Eğer iyi sonla bitirseydim B&W'da da Ciri oluyor mu?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 14 Aralık 2020 #7 fadesiy dedi: Sürprizbozan: Withcer 3 spoiler İyi sonda Ciri Witcher oluyordu. Eğer iyi sonla bitirseydim B&W'da da Ciri oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla ikisinin de karakterleri normal karakterlerden farklı. Yani 2 DLC'de de ana hikayeden farklı karakterler var.
fadesiy dedi: Sürprizbozan: Withcer 3 spoiler İyi sonda Ciri Witcher oluyordu. Eğer iyi sonla bitirseydim B&W'da da Ciri oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla ikisinin de karakterleri normal karakterlerden farklı. Yani 2 DLC'de de ana hikayeden farklı karakterler var.
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.308 Çözümler 5 14 Aralık 2020 #8 fadesiy dedi: Sürprizbozan: Withcer 3 spoiler İyi sonda Ciri Witcher oluyordu. Eğer iyi sonla bitirseydim B&W'da da Ciri oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Withcer 3 spoiler Ana hikayedeki Triss ve Yennefer ilişkine bağlı.
fadesiy dedi: Sürprizbozan: Withcer 3 spoiler İyi sonda Ciri Witcher oluyordu. Eğer iyi sonla bitirseydim B&W'da da Ciri oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Withcer 3 spoiler Ana hikayedeki Triss ve Yennefer ilişkine bağlı.
F fadesiy Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2020 #9 Hm teşekkür ederim, böyle devam edicem oyuna.
2 212374 Kilopat Katılım 21 Mayıs 2018 Mesajlar 2.949 Çözümler 10 14 Aralık 2020 #10 fadesiy dedi: Peki DLC'ye hiç ana oyunu oynamamış gibi başlayabilir miyim? DLC için sorun yaratır mı Save dosyalarını silsem. Genişletmek için tıkla... Başlayabilirsin ama seviye açısından sıkıntı çekersin. Hile yapabilirsin.
fadesiy dedi: Peki DLC'ye hiç ana oyunu oynamamış gibi başlayabilir miyim? DLC için sorun yaratır mı Save dosyalarını silsem. Genişletmek için tıkla... Başlayabilirsin ama seviye açısından sıkıntı çekersin. Hile yapabilirsin.