Witcher 3'ü kötü sonla bitirmek DLC'leri etkiler mi?

fadesiy

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Witcher 3'ü kötü sonla bitirdim. DLC'ler ana oyunla tamamen bağlantısız mı yoksa bir tık da olsa etkiliyor mu?

Blood and Wine'da yanınıza gelecek olan karakter değişiyor oda hikayelere etki etmiyor evinizde sabit duruyor.

Blood and Wine'da yanınıza gelecek olan karakter değişiyor oda hikayelere etki etmiyor evinizde sabit duruyor.
Peki DLC'ye hiç ana oyunu oynamamış gibi başlayabilir miyim? DLC için sorun yaratır mı save dosyalarını silsem.

Peki DLC'ye hiç ana oyunu oynamamış gibi başlayabilir miyim? DLC için sorun yaratır mı save dosyalarını silsem.
Sorun yaratmaz ma geliştirdiğiniz her şey kaybolur. Yani o kadar özellik geliştirdikten sonra baştan başlamak mantıksız olur.

Sorun yaratmaz ma geliştirdiğiniz her şey kaybolur. Yani o kadar özellik geliştirdikten sonra baştan başlamak mantıksız olur.

İyi sonda Ciri Witcher oluyordu. Eğer iyi sonla bitirseydim B&W'da da Ciri oluyor mu?

İyi sonda Ciri Witcher oluyordu. Eğer iyi sonla bitirseydim B&W'da da Ciri oluyor mu?
Hatırladığım kadarıyla ikisinin de karakterleri normal karakterlerden farklı. Yani 2 DLC'de de ana hikayeden farklı karakterler var.

Hm teşekkür ederim, böyle devam edicem oyuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…