Sürprizbozan Witcher 3'ün bitmesine ne kadar kaldı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Dostum daha o kadar iyi olduğumu düşünmüyorum Hikaye ve kılıçta oynuyorum ancak sorabilecek bir şeyim var bu karakter puanlarını en iyi şekilde nasıl dağıtırız?

Dostum daha o kadar iyi olduğumu düşünmüyorum Hikaye ve kılıçta oynuyorum ancak sorabilecek bir şeyim var bu karakter puanlarını en iyi şekilde nasıl dağıtırız?
Dostum eğer simya araçlarının hepsine sahipsen kesinlikle en iyi dizilim toksisite dizilimidir. Oyun tarzına göre şekillendirebilirsin. Ama bu dizilimi New Game+'ta öneriyorum. Ben ilk oynadığımda işaretlerden gitmiştim. 2. oynayışımdan beri toksisite buildi kullanıyorum. İstersen kendi dizilimimi atabilirim. Hatta atayım.
Ortadaki şey mutasyondur. Blood and Wine DLC'sinde bir görevde kazanıyorsun ve güçlendirmesi uzun sürüyor. Bendekinin etkisi toksisite puanım başına işaret ve kılıç şiddetimi yüzdelik olarak güçlendiriyor. Farklı alternatiflerde var elbette. Sen bu buildi yapabilirsin. Öz ve iksirleri kullanman gerekiyor elbette bu build için bu yüzden dediğim gibi simyanın tamamlanması gerek. En verimli bu şekilde oynayabilirsin bu buildle. Bu şekilde:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…