9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2019 #21 Ömer Murat KARACA dedi: Triss varken bence diğerlerine laf düşmüyor. Gerçi daha oyunu tam bitiremedim başka güzel var mı bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Ormanın Hanımları'nı görmedin değil mi henüz?
Ömer Murat KARACA dedi: Triss varken bence diğerlerine laf düşmüyor. Gerçi daha oyunu tam bitiremedim başka güzel var mı bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla... Ormanın Hanımları'nı görmedin değil mi henüz?
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 8 Kasım 2019 #22 9544 dedi: Ormanın Hanımları'nı görmedin değil mi henüz? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Witcher 3 Sonu Ciri nin sonda ölmesiyle gözümün dolması yetmezmiş gibi ondan kalan son şey olan madalyonunu da alan bu şeytanları söve söve kesmiştim aklıma o geldi
9544 dedi: Ormanın Hanımları'nı görmedin değil mi henüz? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: Witcher 3 Sonu Ciri nin sonda ölmesiyle gözümün dolması yetmezmiş gibi ondan kalan son şey olan madalyonunu da alan bu şeytanları söve söve kesmiştim aklıma o geldi
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 8 Kasım 2019 #23 @121228 Sürprizbozan: Witcher 3 Son Sadece o sonla bitmediğini biliyorsunuzdur umarım. Yani farklı oynanışla farklı sonlara ulaşabilirsiniz.
@121228 Sürprizbozan: Witcher 3 Son Sadece o sonla bitmediğini biliyorsunuzdur umarım. Yani farklı oynanışla farklı sonlara ulaşabilirsiniz.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #24 9544 dedi: En güzel karakteri Anna Henrietta'dır, chane my mind. Eki Görüntüle 457034 Eki Görüntüle 457035 Genişletmek için tıkla... Oyunu oyndığım zaman görüşüm Yennefe'dan yanaydı. Daha sonra bi geldim Blood and Wine DLC'sine tüm görüşlerim değişti. Anna Henrieta bir numaradır. Sesi, konuşması, güzelliği... Başka birşey demek istemiyorum. Ama kalbimde hala Yennefer vardır...
9544 dedi: En güzel karakteri Anna Henrietta'dır, chane my mind. Eki Görüntüle 457034 Eki Görüntüle 457035 Genişletmek için tıkla... Oyunu oyndığım zaman görüşüm Yennefe'dan yanaydı. Daha sonra bi geldim Blood and Wine DLC'sine tüm görüşlerim değişti. Anna Henrieta bir numaradır. Sesi, konuşması, güzelliği... Başka birşey demek istemiyorum. Ama kalbimde hala Yennefer vardır...
SonTolga Hectopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 364 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #25 Yen'siz olmaz tabiki de Yen. Sürprizbozan: Witcher 3 Son Bu arada oyunda kararsız kalıp bir Triss'e bir Yen'e giderseniz ikisi anlaşıp sizi bırakıyor.
Yen'siz olmaz tabiki de Yen. Sürprizbozan: Witcher 3 Son Bu arada oyunda kararsız kalıp bir Triss'e bir Yen'e giderseniz ikisi anlaşıp sizi bırakıyor.
Minimumaydia Hectopat Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 388 18 Kasım 2019 #26 Arkadaşlar unuttuğunuz biri var gibi
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #27 Minimumaydia dedi: Arkadaşlar unuttuğunuz biri var gibi Eki Görüntüle 460949 Genişletmek için tıkla... Bu kadın yaşlı bence, hiçte sevmem kendisini. Eğer KaerMorhene götürürsen kimle sevgili oluyor biliyorsundur umarım
Minimumaydia dedi: Arkadaşlar unuttuğunuz biri var gibi Eki Görüntüle 460949 Genişletmek için tıkla... Bu kadın yaşlı bence, hiçte sevmem kendisini. Eğer KaerMorhene götürürsen kimle sevgili oluyor biliyorsundur umarım
A Arvas Centipat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 321 18 Kasım 2019 #29 Odyofil dedi: Bu kadın yaşlı bence, hiçte sevmem kendisini. Eğer KaerMorhene götürürsen kimle sevgili oluyor biliyorsundur umarım Genişletmek için tıkla... Kimle oluyor ben gönderdim başıma kalmaz umarım.
Odyofil dedi: Bu kadın yaşlı bence, hiçte sevmem kendisini. Eğer KaerMorhene götürürsen kimle sevgili oluyor biliyorsundur umarım Genişletmek için tıkla... Kimle oluyor ben gönderdim başıma kalmaz umarım.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2019 #30 Arvas dedi: Kimle oluyor ben gönderdim başıma kalmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Nereye gönderdin ? Radovidin yanınamı ?
Arvas dedi: Kimle oluyor ben gönderdim başıma kalmaz umarım. Genişletmek için tıkla... Nereye gönderdin ? Radovidin yanınamı ?