Witcher 4 çıkacak mı?

Ciri Riannon

Decapat
Merhabalar, seriyi 2. kez bitirdim ve tekrar hayran kaldım. CDPR 3. oyun son oyun demiş, fakat hala Witcher serisi üzerinde duruyorlar. Mesela yeni bir DLC geleceği ve RTX desteği geleceği doğrulandı 3. oyun için. Sizce Witcher 4 ile ilgili bir adım atılacak mı? Yoksa son oyun " Witcher 3: Wild Hunt" olarak mı kalacak. Bana sorarsanız Cyberpunk işini yeni yeni toparlıyorlar fakat tamamen şahlandığı dönemi geçti oyunun. İlgileri tekrar toplayıp, insanların gözünde yüksek bir yer edinmek için, kullanabilecekleri tek koz, Witcher serisinin 4. oyunu olur. Ayrıca oyunun hikayesi kitaplardan uyarlanıyor diye biliyorum, ve 3. oyunla beraber Geralt'ın hikayesi son buldu, yani tamamlandı. Bence 4. oyunda Ciri ile oynamamız ve onun hikayesini görmemiz gayet güzel olabilir.

Bakınız, DLC için resmi bilgi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Merhabalar, seriyi 2. kez bitirdim ve tekrar hayran kaldım. CDPR 3. oyun son oyun demiş, fakat hala Witcher serisi üzerinde duruyorlar. Mesela yeni bir DLC geleceği ve RTX desteği geleceği doğrulandı 3. oyun için. Sizce Witcher 4 ile ilgili bir adım atılacak mı? Yoksa son oyun " Witcher 3: Wild Hunt" olarak mı kalacak. Bana sorarsanız Cyberpunk işini yeni yeni toparlıyorlar fakat tamamen şahlandığı dönemi geçti oyunun. İlgileri tekrar toplayıp, insanların gözünde yüksek bir yer edinmek için, kullanabilecekleri tek koz, Witcher serisinin 4. oyunu olur. Ayrıca oyunun hikayesi kitaplardan uyarlanıyor diye biliyorum, ve 3. oyunla beraber Geralt'ın hikayesi son buldu, yani tamamlandı. Bence 4. oyunda Ciri ile oynamamız ve onun hikayesini görmemiz gayet güzel olabilir.

Bakınız, DLC için resmi bilgi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhabalar, konu dışı olucak ama. Rtx geldiğine emin misiniz? Sorunuza gelicek olursak, benim düşüncem, gelebilir niye gelmesin. Ama çok uzun süreceği kesin.

Merhabalar, konu dışı olacak ama. RTX geldiğine emin misiniz? Sorunuza gelecek olursak, benim düşüncem, gelebilir niye gelmesin. Ama çok uzun süreceği kesin.

Next-gen dediği olay, yeni nesil grafikler, yeni oynanış, yeni animasyonlar ve RTX demek zaten hocam. Resmi hesap olduğu için de doğruluğu kesin bilgi. :)

Hayır Geralt hikayesi bitti artık. Ben şahsen çıkmasını istemiyorum.
Onun yerine cyberbug 2088 veya Witcher 1,2 remake yapılabilir.

Witcher evreniyle alakalı başka bir oyun yapılacağını açıkladılar. Tahminimce büyü dünyası ile normal dünyanın iç içe girmesini konu alacaklar. Geralt olmayacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı