Doug Cockle (Geralt'ın seslendirme aktörü) verdiği bir röportajda Geralt'ın Witcher 4 Polaris'te bulunacağını doğruladı.
"[Polaris] hakkında hiçbir şey söyleyemem. Bildiğimiz şey, Geralt'ın oyunun bir parçası olacağı, sadece ne kadar olacağını bilmiyoruz ve oyun Geralt'a odaklanmayacak."
"Bu sefer konu onunla ilgili değil. Kiminle ilgili olduğunu bilmiyoruz. Öğrenmek için heyecanlıyım. Bilmek istiyorum. Henüz hiçbir senaryo görmedim. Yani, görüp görmediğimi söyleyemem. Mesele bu, bu yüzden dişlerimin arasından yalan söylüyor olabilirim. Ama söylemiyorum. Yoksa söylüyor muyum?"
Bana kalırsa iki seçenek var ya Ciri baş kahraman olacak ya da oyuncu karakterini ve Witcher okulunu kendi seçecek. Ki bu şahsen en istemeyeceğim senaryo bu zira kendi yarattığın karakter ile bağ kurmak ister istemez zor oluyor.
Geralt of Rivia voice actor Doug Cockle has revealed the White Wolf will star in the next mainline Witcher game, codenamed Polaris, but not as the main character.
Çok düşük bir ihtimal de olsa Gamescom'da küçük bi' teaser görebiliriz oyundan, bunun dışında Witcher 3'ün 10. yılında (18 Mayıs 2025) net bir şeyler göstereceklerdir.