Millet fena gaza gelmiş anlaşılan, oyunun çıkacağını zaten biliyorduk ve yıllar sonra çıkacağını da şimdiden bunu yapmaları şirket değerlenmesinden başka bir şey değil. RTX60, 70 serisi anca çıkmış olur o zamana. En korkutan şey ise UE5 ile geliştirilmesi ve performans sorunu olacak mı sorusu, ben şimdiden buram buram stutter kokusu alıyorum. UE5 ile geliştirip de stabil gördüğüm tek oyun şu ana kadar Lies Of P, diğer çıkan çoğu özürlü bir şekilde çıktı en kral örnek, Stalker 2.
Özet: Nvidia reklamını yaptı fragman çıkmamış RTX kart ile çalıştırıldı/render edildi, CDPR şirket değerinin yükselmesini hedefliyor.
Millet fena gaza gelmiş anlaşılan, oyunun çıkacağını zaten biliyorduk ve yıllar sonra çıkacağını da şimdiden bunu yapmaları şirket değerlenmesinden başka bir şey değil. RTX60, 70 serisi anca çıkmış olur o zamana. En korkutan şey ise UE5 ile geliştirilmesi ve performans sorunu olacak mı sorusu, ben şimdiden buram buram stutter kokusu alıyorum.
Özet: NVIDIA reklamını yaptı fragman çıkmamış RTX kart ile çalıştırıldı, CDPR şirket değerinin yükselmesini hedefliyor.
Hocam şöyle düşünün bundan 4 yıl önce en iyi ekran kartları RTX 2000 serisiydi. Şimdiki AAA oyunlar minimum RTX 2000 istiyor zaten. Bundan 4 yıl sonra da 4000 serisi minimum olma olasılığı çok yüksek. Bir de NVIDIA'nın planlı eskitme politikaları falan var.