Witcher 4 sistem gereksinimi tahminen ne olur?

TheCaspian

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar biliyorsunuz Witcher 4 trailer yayınlandı. Sizce sistem gereksinimi ne olur? 3060 Ti yeterli olur mu?

R5 5600X.
3060 Ti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Millet fena gaza gelmiş anlaşılan, oyunun çıkacağını zaten biliyorduk ve yıllar sonra çıkacağını da şimdiden bunu yapmaları şirket değerlenmesinden başka bir şey değil. RTX60, 70 serisi anca çıkmış olur o zamana. En korkutan şey ise UE5 ile geliştirilmesi ve performans sorunu olacak mı sorusu, ben şimdiden buram buram stutter kokusu alıyorum. UE5 ile geliştirip de stabil gördüğüm tek oyun şu ana kadar Lies Of P, diğer çıkan çoğu özürlü bir şekilde çıktı en kral örnek, Stalker 2.

Özet: Nvidia reklamını yaptı fragman çıkmamış RTX kart ile çalıştırıldı/render edildi, CDPR şirket değerinin yükselmesini hedefliyor.

Son düzenleme:

Gaza geldim tabii 200 kere falan traileri izledim

Net yeterli olur bence.

Umarım olur tek derdim 60 FPS akıcı oynayabilmek.

2028 gibi çıkarsa 60 FPS zor gibi ama 30 FPS rahat oynarsınız bence çıktığında. Tabii normal bir optimizasyon ile çıkarsa.

30 FPS alırsam bana yeni kart yolu görünür o zaman...

Çıkış tarihini bilmiyorum ancak Enes tahminen 2028 dedi, eğer o zaman çıkarsa. 1080p en yüksek grafiklerde minimum bence. RTX 4070 gerekli.

O kadar da yüksek sistem isteyeceğini sanmıyorum, bilemedim.

30 FPS alırsam bana yeni kart yolu görünür o zaman...

O kadar da yüksek sistem isteyeceğini sanmıyorum, bilemedim.
Hocam şöyle düşünün bundan 4 yıl önce en iyi ekran kartları RTX 2000 serisiydi. Şimdiki AAA oyunlar minimum RTX 2000 istiyor zaten. Bundan 4 yıl sonra da 4000 serisi minimum olma olasılığı çok yüksek. Bir de NVIDIA'nın planlı eskitme politikaları falan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…