Witcher 4 sistem gereksinimi tahminen ne olur?

Moralim bozulmak, Ciri'ye kavuşamamak, üzülmek.

Günümüzün güçlü kartlarından, 2. el ya da sıfır bol Vram'li olanlarını kovalayın. UE5'in Vram sömürdüğünü biliyoruz, kartlar ucuzken alın. Ülke ekonomisi malum ve 28 yaşındayım bir şeyin ucuzladığını görmedim.

R6800 ve üzeri, RTX 3080 veya üzeri olabilir.

Hepinize teşekkürler. Oyun çıktığında bakıp görürüz zaten. Benimkisi doğmamış çocuğa don biçmek gibi

Hocam yerinizde olsam şimdiden zam gelmeden kartlara RTX 4070 veya üstünü alırdım. İleride ekonominin ne olacağını bilemiyoruz.

Bütçe ayırabilirsem ilk fırsatta alacağım.

Valla sırf GTX 1660 falan oynatsın diye downgrade atmazlar inşallah Witcher 3'teki gibi. hd reworked falan da orijinalinin tadını vermiyor. UE5 zaten özürlü bir motor, optimizasyon sıkıntısı %100 olacak.

Yakın gelecekte GTA 6 ve Witcher4 oynayacağız ne güzel o zamana kadar sistem yenileme yapmayı düşünmüyorum.

Soruya gelirsek

Min sistem gereksinimi

3060 serisi NVIDIA ve 6600 serisi AMD ekran kartları (6 GB GPU)
16 GB RAM önerilen 32
120 GB depolama (tercihen SSD)
İşlemci de Intel 10 nesil AMD 5000 serisi ister gibi...

Valla sırf GTX 1660 falan oynatsın diye downgrade atmazlar inşallah Witcher 3'teki gibi. hd reworked falan da orijinalinin tadını vermiyor. UE5 zaten özürlü bir motor, optimizasyon sıkıntısı %100 olacak.
Hocam 1660'ın oynatmasının mümkünatı yok isterlerse yüz yıl çalışsınlar.

Ben de böyle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…